News

Komentari 3

U nesreći poginuli Mario V. iz NS na Dravi i Matija K. iz Čakovca

U nesreći poginuli Mario V. iz NS na Dravi i Matija K. iz Čakovca

Ronioci JVP-a Čakovec iz jezera u visini naselja Novo Selo na Dravi izvukli su motorni zmaj i dva mrtva tijela. I dalje se utvrđuju okolnosti ovog tragičnog događaja

U padu letjelice u jezero HE Čakovec u visini Novog Sela na Dravi poginula su dvojica muškarca, a kako doznaju Međimurske novine, to su 35-godišnji Mario Vuković pilot iz Novog Sela na Dravi i 42-godišnji kopilot Matija Kovačević iz Čakovca.

Mario Vuković bio je član Zmajarskog kluba Rode Prelog, dok je Matija Kovačević bio svestran rekreativac, sportaš, biciklist, trkač i planinar. Emotivnim porukama s dvojicom mladića na društvenim mrežama opraštaju se mnogobrojni prijatelji.

Kako je izvijestila policija, 4. veljače 2021. godine u 15 sati i 23 minute Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu o padu motornog zmaja u akumulacijsko jezero Hidroelektrane Čakovec. Na mjesto događaja upućene su žurne službe. Ronioci JVP-a Čakovec iz jezera u visini naselja Novo Selo na Dravi izvukli su motorni zmaj i dva mrtva tijela.

I dalje se utvrđuju okolnosti ovog tragičnog događaja.

Najčitaniji članci