Obavijesti

News

Komentari 63

Šatore im je noćas natopila kiša, mnogi su spavali u autima

Šatore im je noćas natopila kiša, mnogi su spavali u autima
6

Za mnoge je opcija, odnosno oni koji su je imali, bijeg iz namočenih i prokislih šatora bio automobil gdje su pokušali uhvatiti barem koji sat sna i bijeg od tog nestvarnog utorka i svega što se dogodilo

Kao da sve ono u utorak nije bilo dovoljno, priroda se još malo okomila protiv Petrinje i okolnih potresom razorenih sela. Cijelu noć na tom je području padala kiša, pa ljudi čije su prenoćište bili šatori morali su tražiti nova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Za mnoge je opcija, odnosno oni koji su je imali, bijeg iz namočenih i prokislih šatora bio automobil gdje su pokušali uhvatiti barem koji sat sna i bijeg od tog nestvarnog utorka i svega što se dogodilo.

Međutim, mnoge je u srijedu ujutro probudila nova tutnjava. U 14 minuta Hrvatsku su zatresla još tri potresa. Prvi je bio najjači, zatresao je u 6.15 jačine 4.9 po Richteru s epicentrom u Lekeniku kod Petrinje i Siska. Uslijedila su još dva, u 6.26 potres 4.8 po Richteru i tri minute kasnije 3.9.

Nažalost, u utorak je zabilježeno sedam smrtnih slučajeva zbog posljedica potresa, a ozlijeđeno je još najmanje 26 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: PRVA I NAJTEŽA NOĆ JE IZA PETRINJACA