Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U podrumu je 10 godina držao robinju: Rodila mu dvoje djece

U podrumu kuće, u neljudskim uvjetima, lisicama zavezana za zid živjela je 29-godišnjakinja s dvoje djece. Aloisio je već bio u zatvoru zbog otmice, silovanja i mučenja 23-godišnjakinje 1999. godine

Foto: Screenshot/Talijanska policija

Talijanska policija uhitila je Aloisia Francesca Rosaria Giordana (52) pod sumnjom da je 10 godina u podrumu držao ženu (29) kao seksualnu ropkinju. Uhvatili su ga nakon što ga je policija zaustavila u autu, a na zadnjem sjedištu su primijetili zanemarenog i prljavog dječaka. Zahtijevali su da vide gdje dijete živi i da upoznaju njegovu majku, a kad su stigli na Giordanovu adresu otkrili su horor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Screenshot/Talijanska policija

U podrumu kuće, u neljudskim uvjetima, lisicama zavezana za zid živjela je 29-godišnjakinja s dvoje djece, od kojih je stariji sin (9) bio u autu s monstrumom, a mlađe dijete (3) s majkom. 

Aloisio je već bio u zatvoru zbog otmice, silovanja i mučenja 23-godišnjakinje 1999. godine. Odslužio je samo pet godina i pušten je ranije zbog dobrog vladanja iako je žrtvi skalpelom izveo i dva pobačaja dok je pet mjeseci bila njegova ropkinja.

Foto: Screenshot/Talijanska policija

Njegova posljednja žrtva, vjeruje se, bila je medicinska sestra njegovoj, tada teško bolesnoj ženi. Tada je imala samo 19 godina, a monstrum joj je ponudio smještaj nakon suprugine smrti pa je oteo. 

Foto: Screenshot/Talijanska policija

Nesretnica je trpjela silovanje i mučenje, a zahod joj je bila kanta u kutu sobe. Djeca su bila prisiljena gledati kako im monstrum i otac siluje i tuče majku, a 9-godišnjak je i sam morao sudjelovati u zlostavljanju majke inače bi i njega tukao, piše The Mirror. Žena je po cijelom tijelu imala stravične ozljede, a neke od njih 52-godišnjak joj je nanio flaksom. 

Možda vas zanima i ovo:
Message