Obavijesti

News

Komentari 77

U potragu uključen i vidovnjak: Nađite mi oca, nudim nagradu!

U potragu uključen i vidovnjak: Nađite mi oca, nudim nagradu!
1

Očajna obitelj: Josip Cindrić mlađi nagradu od 100.000 kuna neće dati za dojave, nego samo onome tko mu pronađe oca Josipa na Velebitu, gdje je nestao prošlu srijedu

VIDEO

Dan nakon što je sin objavio da nudi nagradu od 100.000 kuna onome tko nađe njegovog 81-godišnjeg oca, još uvijek se nitko nije javio. Obitelj je u utorak angažirala vidovnjaka koji je označio dvije lokacije na Velebitu. Jednu su već provjerili i nisu našli ništa, dok na drugu tek idu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Podsjetimo, Josip Cindrić nestao je u srijedu 16. studenog dok je bio sa sinom Josipom na Velebitu.

Nestali Josip Cindrić

U obitelji nestalog pojašnjavaju nam da će novac dati onom čovjeku koji ga doslovno nađe, a ne i onima koji objašnjavaju gdje bi mogao biti, a ne pronađu ga sami. Obitelj Cindrić u Bibinjama očajnički želi naći djeda za kojim pet dana upornog traganja nije dalo nikakve rezultate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:19

Po predjelu Libinje svakodnevno od nestanka tražili su ga GSS-ovci iz različitih stanica s potražnim psima, dizao se helikopter u zrak kad je to dopuštalo vrijeme, uključili su se pripadnici dobrovoljnih vatrogasaca i onih iz vatrogasnih postaja, policajci, djelatnici Nacionalnog parka i Planinarskog društva Paklenica, prijatelji i članovi obitelji.

- Moj suprug Josip je gore svaki dan od ranog jutra. Prvi dan potrage ostao je gore od srijede do četvrtka navečer, a onda su ga gorski spasioci uvjerili da nema koristi od njega toliko umornog i neispavanog te da se mora odmoriti. Od tada dolazi kući prespavati i vraća se ranim jutrom na planinu. Iz obitelji smo išli gore na smjene, a u jednom trenutku tražilo ga je 80 ljudi. No nije pronađen nikakav trag - kaže nam Maja Cindrić, djedova snaha.

Sin nestalog Josipa

Lorenta Cindrić, supruga nestalog, neutješno je plakala govoreći kako djed u životu nije popio tabletu, a kod liječnika je bio tek nekoliko puta. Voli pješačenje i boravak u prirodi, a po karakteru je samozatajan, miran, skroman i povučen čovjek koji više voli prirodu od gradske vreve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

- Zbog toga ga znaju zvati ‘dobrica’. Uvijek je u potrazi za šparogama, ljekovitim biljkama od kojih spravlja čajeve ili nešto kopa, sadi ili čupa u polju. Racionalan je čovjek, ima dobru memoriju, vitalan je, još vozi i automobil i bicikl, a često mu kažu da se posljednjih 20 godina nije ništa promijenio - kaže supruga Lorenta.

Sa sinom je uvijek obožavao ići na Velebit, pa bi, dok sin leti paraglajderom, brao ljekovito bilje. Tako je bilo i kad je nestao.

Josip Cindrić na policijskom popisu nestalih NENO opisan je kao prosijedi čovjek razvijene čeone ćelavosti visok 180 centimetara, no on je zapravo visok tek 1,65 centimetara, kažu u obitelji. Slabije je građe i nosi naočale.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
VIDEO Nevrijeme je stiglo: Tuča i kiša u Slavonskom Brodu, a zahvatilo je i Zagreb i okolicu
IZDALI ŽUTI ALARM

VIDEO Nevrijeme je stiglo: Tuča i kiša u Slavonskom Brodu, a zahvatilo je i Zagreb i okolicu

Državni hidrometeorološki zavod ranije je najavio grmljavinsko nevrijeme u Hrvatskoj. Objavili su upozorenje i žuti alarm, a oko 17 sati kiša i led su pogodili dio Slavonije. Javili su nam to čitatelji iz Slavonskog Broda. Iza 18 sati, pogoršalo se i u okolici Zagreba.