Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
202 komentara

U Šibeniku išarali spomenike žrtvama antifašističke borbe

U spomen-parku u Šibeniku netko je po spomenicima išarao fašističke simbole. Slovo 'U' te kukaste križeve. Vandali su se vjerojatno htjeli osvetiti za nedavno šaranje po grobu Ante Pavelića u Madridu.

Šibenik: U Spomen parku na Šubićevcu grafitima devastirani spomenici poginulima
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
202 komentara

U Šibeniku osvanuli novi fašistički grafiti. Naime, u spomen parku netko je napisao slovo "U" i kukaste križeve ispisane naopako.

Šibenik: U Spomen parku na Šubićevcu grafitima devastirani spomenici poginulima | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vandali su na glavnom zidu spomen parka "Ovo za Madrid" upisali i znak "anarchy", a time su se vjerojatno htjeli osvetiti za nedavno šaranje po grobu Ante Pavelića u Madridu.

Šibenik: U Spomen parku na Šubićevcu grafitima devastirani spomenici poginulima | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL Šibenik: U Spomen parku na Šubićevcu grafitima devastirani spomenici poginulima | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL Šibenik: U Spomen parku na Šubićevcu grafitima devastirani spomenici poginulima | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message