Obavijesti

News

Komentari 70

U Tisnom tisuće 'partijanera': 'Mi nemamo probleme Novalje'

U Tisnom tisuće 'partijanera': 'Mi nemamo probleme Novalje'
7

POČELA SEZONA PARTIJANJA: 'Sve ove godine ne možemo se požaliti da se dogodio ijedan ozbiljniji incident, ni išta drugo na što se žali gradonačelnik Novalje', kaže načelnik Općine Tisno

VIDEO

Festivalom Love International u The Garden Resortu u Tisnom u srijedu je otvorena sezona partijanja koja će trajati sve do 28. kolovoza, kada se zatvara Dekmantel Selectors, posljednji od sedam ovogodišnjih festivala. Stigle su tisuće gostiju iz Velike Britanije i u mjestu više nema slobodnih soba, baš kao ni na Zrću i Novalji.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

No, Tišnjani su, za razliku od Novljana, sretni što im ovo ljeto stiže 20.000 gostiju iz Velike Britanije. Naime, gradonačelnik Novalje Ante Dabo u obraćanju javnosti požalio se što mu je grad obeščašćen i ponižen barbarizmom i nekulturom.

- Sama činjenica da su engleski gosti za naše prilike izrazito visoke platežne moći, nikome, pa ni njima, ne daje za pravo da se ponašaju na ovakav način koji domaće stanovnike ostavlja gotovo bespomoćnim pred naletom primitivizma, golotinje, pijanstva i razularenosti koju pokazuju ulicama našeg grada i apartmanima koje iznajmljuju i koriste u našem gradu - napisao je Ante Dabo, gradonačelnik Novalje.

U Tisnom posve drugačiji doček i dobru atmosferu na otvaranju festivala nije uspjelo pokvariti ni snažno jugo.

- Tisno diše pozitivno, diše s ovim festivalima. Na sedam ovogodišnjih festivala očekujemo oko 20.000 Britanaca, svi koji rade u turizmu ili se samo susreću s tim gostima su izrazito zadovoljni, svi čekaju početak The Gardena. Slobodnih kapaciteta u Tisnom sada nema. Osim toga, mi do sada sve ove godine nismo imali ni jedan jedini incident s tim gostima - rekao je prilikom otvaranja Love Internationala načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

Klarin ne želi suditi o tome što se u Novalji događa, jer se ne nalazi tamo, ali ne vjeruje da se događa išta bitno drugačije nego u Tisnom, s obzirom da i na Zrće i u Tisno na slične festivale elektronske glazbe dolaze ljudi iz Velike Britanije.

-  Sve ove godine ne možemo se požaliti da se dogodio ijedan ozbiljniji incident, ni na pijančevanje po ulicama, trgovima, ni išta drugo na što se žali gradonačelnik Novalje - rekao je Klarin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21