Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

U Đuri Đakoviću izabrali četiri člana Nadzornog odbora

Naime, prije tjedan dana, 21. prosinca istekao je mandat trojici članova Nadzornog odbora - Petru Miševiću, Ivanu Samardžiću i Dariji Jurica Vuković

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Dioničari Đuro Đaković grupe u četvrtak su u nastavku sjednice glavne skupštine izabrali četiri člana Nadzornog odbora, u kojem ostaju Petar Mišević i Ivan Samardžić, dok su novi članovi Vlatko Cvrtila i Ivo Šulenta. 

Naime, prije tjedan dana, 21. prosinca istekao je mandat trojici članova Nadzornog odbora - Petru Miševiću, Ivanu Samardžiću i Dariji Jurica Vuković, a pozivom za skupštinu bilo je predloženo da se njih troje ponovno izaberu u Nadzorni odbor. 

No, glavna skupština slavonskobrodske kompanije održana jučer nije donijela odluku o izboru već je tu odluku odgodila za današnji nastavak sjednice. 

Kako su poslijepodne izvijestili iz Đuro Đaković grupe putem Zagrebačke burze, u današnjem nastavku sjednice skupština je imenovala četiri člana Nadzornog odbora te su ponovno u to tijelo izabrani Petar Mišević i Ivan Samardžić, dok su novi članovi Vlatko Cvrtila i Ivo Šulenta. 

Prema odluci skupštine, izabrani članovi Nadzornog odbora obavljat će dužnost u mandatnom razdoblju od šest mjeseci. 

Sa četiri danas izabrana člana Nadzorni odbor Đure Đaković grupe imat će ukupno sedam članova, jer su u njemu još i Igor Žonja, koji je i predsjednik Nadzornog odbora, te Miroslav Karamarković i Blaženka Luketić. 

Inače, glavna skupština Đuro Đaković grupe u srijedu je primila na znanje izvješće Uprave o neuspjeloj dokapitalizaciji te izmijenila Statut tvrtke. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message