Obavijesti

News

Komentari 4

U Zagrebu uhvaćen pljačkaš automat klubova i casina

U Zagrebu uhvaćen pljačkaš automat klubova i casina

Mladić je pljačkao diljem Hrvatske i opljačko je 400.000 kuna. Nije mu uspjelo samo dva puta, jer mu zaposlenici nisu htjeli dati novac

Zagrebačka policija pritvorila je 20-godišnjaka osumnjičenog da je iz automat klubova i casina diljem Hrvatske opljačkao oko 400.000 kuna, dok mu je još nekoliko razbojničkih pohoda propao jer su mu zaposlenici odbili dati novac.

Policija sumnja da je 20-godišnjak tijekom lipnja i srpnja, maskiran i naoružan nožem te srebrnim revolverom, opljačkao automat klubove u Zagrebu na području Maksimira, Peščenice, Novog Zagreba i Črnomerca. Sumnja se i da je u drugoj polovici lipnja pokušao opljačkati automat klub u Trnju gdje je nožem zaprijetio zaposleniku koji mu je odbio dati novac, dodala je policija.

Uz to, 20-godišnjak je osumnjičen i da je opljačkao automat klub 5. srpnja u šibenskoj Ulici branitelja domovinskog rata, zaprijetivši nožem zaposlenici.

Cajka Panić prvi puta o pljački s bivšim dečkom: 'Mislim da me je Bog sklonio od nečeg lošeg'
Cajka Panić prvi puta o pljački s bivšim dečkom: 'Mislim da me je Bog sklonio od nečeg lošeg'

Policija sumnja da je 20-godišnjak 12. lipnja u pulskoj Valturskoj ulici nožem pokušao opljačkati casino, ali je to razbojništvo ostao u pokušaju jer mu se zaposlenica casina verbalno suprotstavila.

Nadalje, 20-godišnjak je osumnjičen i da je 25. lipnja oko 11 sati naoružan srebrnim revolverom pokušao opljačkati automat klub u karlovačkoj Vranyczanyjevoj ulici, kao i automat klub na riječkom Trgu 111. narodne brigade dva sata kasnije. U oba slučaja zaposlenici su osumnjičenom razbojniku odbili predati novac, ističe policija.

Također, 20-godišnjak je osumnjičen i za pokušaj pljačke automat kluba u Biogradu na moru 4. srpnja, gdje mu se suprotstavila zaposlenica pa je pobjegao bez plijena.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 400.000 kuna, a 20-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, kažu u policiji.