Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ubila prijateljicu: 'Obećao mi je milijune ako je fotkam mrtvu'

Denali je upucala svoju prijateljicu Cynthiju u zatiljak i bacila ju u rijeku. Mislila je da će tako dobiti devet milijuna dolara od nepoznatnog "milijardera" kojeg je upoznala na internetu

10 komentara

Cynthia Hoffman (19) pronađena je mrtva u rijeci u Aljasci, a za ubojstvo se sumnjiče njezine navodne prijateljice, javlja Mirror. Patila je od poremećaja u razvoju, a doktori su procijenili da je njezina mentalna dob 12 godina. 

Njezina navodna prijateljica Denali Brehmer (18) upucala ju je u zatiljak i tijelo bacila u rijeku. Sve je napravila zbog novčane nagrade koju joj je obećao "internetski milijarder" Darin Schilmiller koji joj se predstavio kao Tyler. Darin je rekao Denali da treba nekoga ubiti, poslati mu fotografije i snimke kao dokaz, a zatim će joj uplatiti veliku svotu novca. Ona se odlučila na Cynthiju. Za to je trebala dobiti devet milijuna dolara. 

Tužiteljstvo je na suđenju istaknulo da je htio i da nekoga siluje jer mu se gledala dječija pornografija. 

Rekle joj da idu planinariti 

Dvoje Denalinih prijatelja, Kayden (16) i Caleb (19) također su optuženi da su sudjelovali u ubojstvu Cynthije. Oni su priznali tužiteljstvu da su pristali sudjelovati u ubojstvu jer im je "Tyler" obećao dio novca. 

Caleb je djevojkama posudio svoj automobil, a one su se, zajedno sa Cynthijom odvezle u prirodu. Rekle su joj da idu planinariti. Skrenule su s označenog puta, zaskočile ju i zavezale joj ruke i noge. Tužiteljstvo tvrdi da su joj pucale u zatiljak i zatim bacile njezino tijelo u rijeku. Djevojke su optužene za ubojstvo, a Caleb za urotu. Podigunuli su optužnicu i protiv "milijardera" Darina. 

- Moja kćer nije ovo zaslužila. Trebala je imati prijatelje kakve je željela, a ne ljude koji su se urotili protiv nje. I koliko to oni imaju godina? Muka mi je - rekao je Cynthijin otac. 

Možda vas zanima i ovo:
Message