Obavijesti

News

Komentari 18

Ubila svoju bebu i zakopala ju pa se hvalila kako je smršavjela

Ubila svoju bebu i zakopala ju pa se hvalila kako je smršavjela
1

Brooke Skylar Richardson (20) je saznala da je trudna u travnju, a rodila je u svibnju. Tvrdila je da ju je uhvatila panika jer se beba rodila mrtva pa ju je zato zakopala

VIDEO

Brooke Skylar Richardson (20) sude u američkoj saveznoj državi Ohio za ubojstvo njezine bebe. Ona je kćer rodila 2017. godine usred noći u svibnju i zakopala je tijelo. Mrtvu bebu našli su srpnju nakon što je priznala liječniku što je napravila. Brooke je tada imala 18 godina i rekla je da se uspaničila kada je beba došla prije roka i da se rodila mrtva.

Tužitelji pak tvrde da je dijete rođeno živo te da ga je Brooke ubila. Nakon što je rodila i zakopala bebu imena Annabelle u dvorište, otišla je u teretanu i tamo se slikala, a onda je majci poslala poruku kako je sretna da joj se vratio trbuh. U srpnju je otišla liječniku koji joj je rekao da je trudna i tražila je kontracepcijske pilule. Liječnik ju je pitao da li je rodila i što je s bebom, a Brooke je onda rekla da je 'sve zakopala'. Brooke je saznala da je trudna u travnju, a nakon toga je počela tražiti način kako da se riješi djeteta.

Navijačica Brooke je rekla istražiteljima da je dijete rodila u kupaonici te da je bilo blijedo i da nije bilo pupčane vrpce. Rekla je i da dijete nije disalo. Rekla je kako je mislila da ima još mjesece do poroda pa se uspaničilia kada se dijete rodilo.

Trey Johnson (21), otac djeteta je rekao da nije znao da je Brooke bila trudna. Spavali su zajedno dva puta u kolovozu 2016. Svjedočio je i liječnik koji je rekao da je Brooke u travnju 2017. bila oko 32 tjedna trudna. Rekla mu je kako ne može imati dijete jer u rujnu ide na koledž. Savjetovao joj je i da kaže obitelji da je trudna no Brooke na to uopće nije reagirala. Obrana djevojke tvrdi da je poruka upućena majci izvučena iz konteksta.

- Richardson je imala poremećaj prehrane i često je izmjenjivala s majkom poruke o svojoj težini. Majka ju je hrabrila svaki put kada bi smršavila - tvrdi obrana, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca