Obavijesti

News

Komentari 8

Ubili trudnicu, izvadili bebu pa na sudu izjavili: 'Nismo krivi!'

Ubili trudnicu, izvadili bebu pa na sudu izjavili: 'Nismo krivi!'
1

Počelo je suđenje trojici osumnjičenih za ubojstvo trudne tinejdžerice Marlen. Bila je pred porodom kad se javila na oglas za poklanjanje dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor, ubili su je i izvadili bebu...

VIDEO

Počelo je suđenje za brutalno ubojstvo Marlen Ochoa Lopez (19). Trojica osumnjičenih, Clarisa Figueroa (46), njena kći Desiree (24) i Clarisin partner Piotr Bobak (40) izjavili su da se ne osjećaju krivima, piše Daily Mail.

Tužitelj je napomenuo da će podignuti i optužnicu za ubojstvo djeteta jer je beba preminula nakon dva tjedna boravka u bolnici. Unatoč dokazima, tijelu tinejdžerice u njihovom dvorištu i njihovom DNK na tijelu te laganju bolnici da je dijete njihovo, osumnjičeni kažu da 'nisu krivi'. Suđenje je zatvoreno za javnost i nisu dopuštene kamere u sudnici.

Podsjetimo, tinejdžerica Marlen bila je pred porodom kad se javila na oglas za poklanjanje dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor, nekoliko ljudi ju je brutalno ubilo i izvadilo joj bebu iz utrobe.

Ubila trudnicu, izvadila bebu i pravila se da je njena u bolnici
Ubila trudnicu, izvadila bebu i pravila se da je njena u bolnici



Majka i kći iz Chicaga osumnjičene su da su ubile trudnu tinejdžericu i izvadile bebu iz utrobe krajem travnja. Majka, Clarisa Figuero, htjela je zataškati zločin i odgajati dijete kao svoje. Dječakovo stanje je bilo veoma loše pa su Clarisa i njena kćer Desiree odlučile pozvati hitnu pomoć. Beba je u izuzetno teškom stanju primljena u bolnicu. Uz njega je bio otac Yovani koji je pohitao u bolnicu čim je policija raspetljala slučaj i javila mu za dijete. Ipak, beba je preminula u bolnici nakon par tjedana.

Marlen i Yovani oženili su se 2016., a zajedno imaju i sina Joshuu (3). Marlene je tog kobnog dana trebala otići po sina u vrtić no tamo nikada nije stigla, a suprug je odmah prijavio nestanak...

 

- Živjeli smo zajedno četiri godine, a sada je preda mnom sklopljenih očiju. Zašto su joj ovo napravili? Ništa im nije učinila. Bila je dobra osoba. Kako su joj ovo mogli napraviti, a znali su da ima svoju obitelj, da ima trogodišnjeg sina? - govorio je u suzama Yovani Lopez ispred mrtvačnice.

 

Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe
Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe

I bolnica pod istragom

Istog dana kada je Marlen nestala, Clarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija. Dječak je bio u teškom stanju..

Clarisa je tvrdila da je beba njena i da se zove Xander Xavier Bobak. Policija je naknadno otkrila da je Clarisa imala sina koji je poginuo prošle godine s 20 godina i zvao se Xander.

Premda Clarisa nije pokazivala nikakve znakove da je upravo rodila te je odbila pregled, nikome u bolnici nije bilo ništa sumnjivo, piše CNN.

Slučaj je rasvijetljen zahvaljujući dojavi prijatelja žrtve koji su policiji rekli kako se Ochoa-Lopez prije nestanka čula sa Clarisom na Facebooku. Osumnjičene Clarisa i Desiree priznale su kontakt s Marlen, ali ništa više od toga. Naravno, odmah su na sebe bacile sumnju pa su detektivi krenuli putem tragova. Kada su DNK uzorci pokazali da novorođenče nije Clarisino, nabavili su nalog za pretres i pojavili su se pred kućom obitelji.

Mjesecima planirala zločin

Na Facebooku se pojavila i šokantna fotografije Clarise iz bolnice dok su liječnici još bili uvjereni da je beba njena. Naime, Clarisa je sakrila Marlenino tijelo i zvala hitnu pomoć praveći se da je rodila kod kuće. Na njenom profilu na društvenim mrežama vidi se da je brutalno ubojstvo i otmicu djeteta planirala već mjesecima...

Uz Clarisu i Desiree, osumnjičen je i Piot, Clarisin dečko koji se navodno slučajno zatekao u kući u vrijeme ubojstva te odbio sudjelovati u zločinu i pobjegao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina