Obavijesti

News

Komentari 52

Ubio ih? Prvu ženu prignječio auto, a druga je - pala s litice

Ubio ih? Prvu ženu prignječio auto, a druga je - pala s litice
3

Harold Henthornu (58) iz Colorada sudi se za ubojstvo supruge Tony u rujnu 2012. godine. Ona je pala s litice visoke 12 m i poginula. Prvu ženu mu je prignječio auto

VIDEO

Harold Henthornu (58) iz Colorada sudi se za ubojstvo supruge Tony u rujnu 2012. godine koja je preminula pod zasad nerazjašnjenim okolnostima. Tim povodom ponovno se istražuje i smrt  Haroldove prve supruge koja je poginula 1995. godine, javlja Fox News.

Harold je upoznao Toni preko kršćanske internet stranice za upoznavanje. Par je  za 12. godišnjicu braka posjetio nacionalni park Rocky Mountain. Navodno su se uputili u šetnju strmovitim putem tijekom koje je Harold gurnuo s litice Toni s visine od 12 metara.

Harold je tvrdio da se radilo o nesretnom slučaju odnosno da je Tony pala dok je fotografirala . Kasnije je utvrđeno da je Harolovda supruga imala je tri police životnog osiguranja na 4,5 milijuna dolara . Dva dana nakon njezine smrti došao je zahtjev za isplatom novca s jedne od polica, no transakcija ipak nije izvršena.

Autopsija je pokazala da je žena umrla od višestrukih ozljeda nakon što je pala niz padinu. - Ne možemo isključiti mogućnost ubojstva - stoji u izvještaju mrtvoznornika.

Obitelj je odmah posumnjala da nešto nije u redu jer je Harold prečesto mijenjao priču o nesretnom događaju. Činjenica da je napokon započelo suđenje, predstavlja pravo olakšanje, ističu članovi obitelji.

Prvu suprugu prignječio automobil

Kako bi razjasnili sve najsnoće, vlasti su ponovno otvorile slučaj smrti Haroldove prve supruge, Sandre Lynn koja je preminula 1995. godine nakon što ju je prignječio automobil. U trenutku smrti par se vozio seoskom cestom u predgrađu Colorada. Harold je zaustavio vozilo kako b i promijenio gumu. U izvještaju s autopsije piše da je Sandy vjerojatno legla pod auto kako bi pronašla vijak, no u tom trenu se dizalica pomaknula i auto je pao na nju . Hitno su je prevezli u bolnicu gdje je operirana no nije preživjela.

Mračna prošlost

Brat preminule Tony kazao je da su znali da je Harold već bio oženjen , ali da je rekao da mu je žena poginula u prometnoj nesreći.

- Velika je razlika između smrti u prometnoj nesreći i toga da vas prignječi auto. Mislim da moja sestra ne bi nikad bila s njim da je znala cijelu istinu - rekao je brat preminule Tony dodajući da je Harold prije preseljenja u Coloradu imao vlastitu tvrtku, no nitko ne zna čime se točno bavio.

- Harold je bio dominantan u toj vezi. Kontrolirao je Tony i zajedničke financije - rekao je brat.

Osude li ga za ubojstvo prvog stupnja, Harold bi mogao doživotno u zatvor.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti