Obavijesti

News

Komentari 28

Ubio sestru: Mama se drogirala pa sam htio da zauvijek pati

Ubio sestru: Mama se drogirala pa sam htio da zauvijek pati
4

Psihijatri su 2009. utvrdili da je sociopat. Charity kaže kako zna da u njezinom sinu postoji nešto mračno, ali neće biti takva majka da odustane od njega. Protiv nasilja se odlučila boriti ljubavlju

VIDEO

Odlučio sam se za taj zločin i prihvaćam potpunu odgovornost. Ne bih rekao da je bilo ikakvih predispozicija za to što se dogodilo. Nisam lud i ne patim od ikakvih mentalnih bolesti, kaže Paris Lee (24) iz Teksasa koji je prije 10 godina ubio svoju mlađu sestru Ellu (4). Tukao ju je, davio i izbo nožem 17 puta.

Unatoč tome, njihova majka Charity (44) nije odustala od njega. U zatvoru ga posjećuje što više može i kaže da je mirnija zbog toga što je u iza rešetaka. Naime, psihijatri su 2009. utvrdili da je sociopat. Charity kaže da zna da u njezinom sinu postoji nešto mračno, ali neće biti takva majka da odustane od njega. Protiv nasilja se odlučila boriti ljubavlju. 

Njihova priča tema je novog dokumentarca Discoveryja, 'The Family I Had', prenosi Daily Mail.

Paris priznaje da je sestru ubio iz osvete majci. Prije nego je postala majka Charity je bila ovisnica o heroinu, s droge se skinula prije trudnoće, no dvije godine nakon rođenja Elle, nakratko je ponovno postala ovisnica o kokainu. Sin ju je zbog toga, kaže, poželio uništiti. Sestru je ubio kako bi njegova majka patila cijeloga života, rekao je.

Kao maloljetnik dobio je najvišu zatvorsku kaznu od 40 godina, a 2027. imat će pravo tražiti uvjetno puštanje na slobodu. Charity, koja je u međuvremenu rodila i treće dijete, kaže da se osjeća sigurnije dok joj je prvorođenac u zatvoru. Kad ga posjećuje, kaže, mora duboko udahnuti i samu sebe podsjetiti koliko čudan može biti. 

- Da je na slobodi, bojala bih ga se - rekla je. Paris je genijalac s kvocijentom inteligencije 141, a srednju školu završio je u zatvoru. Negira da ima psihičke probleme i otkad je punoljetan odbija psihoanalizu. Svog mlađeg brata Phoenixa (4) nije nikad upoznao, jer kao ubojica djece, ne smije prići mlađima od 17 godina. 

Kako bi se borila s tugom i bijesom, Charity je osnovala Zakladu koja pomaže ljudima da se na pozitivan način nose s nasiljem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca