Obavijesti

News

Komentari 71

Ubojstvo muža milijunaša žena naručila na godišnjicu braka...

Ubojstvo muža milijunaša žena naručila na godišnjicu braka...
1

Barry Pring je imao 46 godina kada je preko interneta upoznao striptizetu. Vjenčali su se. Ona je ostala u Kijevu, on se vratio u London. Pozvala ga je na proslavu prve godišnjice braka

VIDEO

Britanski milijunaš ubijen je na prvu godišnjicu braka. Ubio ga je vozač kojeg je unajmila njegova žena Anna Ziuzina. Tijelo Barryja Pringa od siline udarca se doslovce prepolovilo. To je bilo 2008. godine, a istraga i dalje traje jer Anna nije dostupna britanskim vlastima.  

Pring je obitelji, kada je imao 46 godina, rekao da će se konačno skrasiti. Prije je imao više veza, a obitelji je rekao da je njegova žena učiteljica engleskog. Kasnije su saznali da je striptizeta i plesačica oko šipke te da su se upoznali preko interneta. Par se vjenčao u Kijevu 2007. godine. Anna Ziuzina je ostala u Kijevu, a Pring se vratio u London gdje je radio.

Kada je napokon došla u posjet u Englesku, Pringova obitelj nije bila oduševljena. Kažu kako je Pring bio očaran svojom ženom, ali mu je teško padala njihova razdvojenost.

Kasnije su sucu istrage rekli kako je Anna od muža stalno tražila novac. Zaključili su da je to bio razlog zašto se udala za njega. Ziuzina je pozvala supruga u Kijev kako bi proslavili prvu godišnjicu braka i njezin rođendan.

Ziuzina je rekla ukrajinskoj policiji da su u restoranu pili vino i votku. Kada su se htjeli vratiti doma pokušali su pozvati taksi. Bila je gužva i prešli su sigurnosnu barijeru kako bi lakše dozvali taksi. 

- Sjetila sam se da sam u restoranu zaboravila rukavicu. Vratila sam se i onda sam čula udarac - rekla je Ziuzina policiji.

Policija je prvo mislila da je riječ o nesreći, a onda su posumnjali na ubojstvo. Vozača nisu našli, ali su našli registarske pločice koje su bile ukradene s automobila u blizini Annina stana. Vozilo koje je udarilo Pringa nije imalo svjetla, nije ni trubilo za upozorenje i toliko ga je jako udarilo da mu je tijelo odletjelo 30 metara iza sigurnosne barijere.

Policija je kasnije prisluškivala Ziuzinu. Majci je rekla u jednom razgovoru kako policija želi da joj kaže tko je vozač. Majka je odmah prekinula. Policija u Britaniji je htjela razgovarati s Annom, ali je ona to odbila.

U Ukrajini nemaju nadležnost i slučaj se rješava na višoj razini. Sky News je saznao da je Anna prije četiri godine bila trudna i živjela je i Londonu s drugim, bogatim partnerom. Sada živi u inozemstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21