News

Komentari 18

Ubojstvo zbog tenisica? Nakon svađe ga upucao ispred dućana

Ubojstvo zbog tenisica? Nakon svađe ga upucao ispred dućana

Ispred dućana u Los Angelesu navodno je došlo do svađe oko tombole u kojoj su tenisice bile nagrada. Ubijeni muškarac bio je radnik koji je pokušao smiriti svađu

Nepoznati napadači ubili su muškarca usred bijela dana na ulicama Los Angelesa, a neki od prolaznika sve su snimili i objavili na društvenim mrežama. Svjedoci s mjesta mjesta zločina ispričali su za Complex da je ubijeni muškarac bio zaposlenik poznatog lanca 'Shoe Palace', te da su razlog svađe bile upravo tenisice.

Do pucnjave je došlo oko 12.30 sati po lokalnom vremenu, a ABC piše kako je 26-godišnji muškarac s teškim ozljedama prebačen u obližnju bolnicu gdje je kasnije preminuo.

Policija traga za napadačem koji je pobjegao.

Svjedoci su ispričali kako je do svađe došlo zbog tombole koju je dućan organizirao, a nagrada su bile tenisice. Ubijeni muškarac bio je zaposlenik trgovine koji je baš stigao na posao i pokušao smiriti svađu, no jedan od muškaraca je izvukao pištolj i upucao ga. Snimke pokzauju muškarca kako odmiče od grupe ljudi, a u tom trenutku čuje se i pucanj nakon kojeg je muškarac pao na cestu. 

Najčitaniji članci