Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Učenici, ne propustite Piknik za školarce na Velesajmu

Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, koji se organizira u sklopu Growing up festivala. Posjetitelje 15. rujna očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača

U svoje kalendare svakako upišite 15. rujna. Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, koji se organizira na atraktivnoj lokaciji na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Growing up festivala, jer školarce očekuje cjelodnevni besplatni zabavni i edukativni sadržaj. Bit će tu svega - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do izviđača. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača. 

Kuhat će se, plesati, igrati... Uz to, Zdravoljupci i njihovi frendovi s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Fran i Borna i Nika Pavičić smislili su različite izazove u koje je školarci mogu uključiti. Zdravoljupka Jagoda upoznat će ih sa Sarom Paradžik i zborovima Zagrepčanke i dečki, Bajka, Kikići, Pahuljice. 

Za djecu koja dođu u Disney kostimima ili uređeni kao princeze i kraljevići, Jana priprema nagrade, a Piko u suradnji s gastro znalcem Nebojšom Vukadinovićem organizira natjecanje u izradi omiljenog sendviča. Poznati Youtuber LayZ upoznat će djecu s Gospodinom Rajkom iz Zvijezda ketchup spota.

Za što sretniji povratak u školu pobrinuo se i Sport Vision. U svojim trgovinama i na webshopu pripremio je promotivne školske Champion komplete po super cijeni. Za najmodernije školske odjevne kombinacije, komplet se sastoji od trenirki, tenisica i ruksaka. Organizator festivala je 24sata, generalni partner Konzum, a ostali partneri su: Zvijezda, Jana, Pik i Sport Vision

Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Tema: Promo sadržaj

Message