Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ucijenili ga preko e-maila, a onda su mu tijelo našli u rijeci

VELIKA BRITANIJA: Dan nakon što je supruga prijavila nestanak, policija je kraj obližnjeg hotela pronašla njegov automobil i mobitel u kojem su bili e-mailovi ucjenjivača iz Irana..

9 komentara

Craig Simpson (56) dobio je e-mail u kojem se od njega tražio novac. Ucjenjivači iz Irana su mu zaprijetili da će, ako se ogluši o njihove zahtjeve, cijelu povijest njegova pretraživanja na internetu poslati svim njegovim kontaktima. Prestrašeni Simpson dva puta im je uplatio iznos u Bitcoinima, a nedugo potom njegovo tijelo policija je pronašla u britanskoj rijeci River Lugg. 

Njegova udovica Amanda (57) istražiteljima je rekla da je Craig bio vrlo nervozan nekoliko dana prije nego je nestao iz njihova doma u Herefordshireu. Pio je i anti-depresive.

Dan nakon što je supruga prijavila nestanak, policija je kraj obližnjeg hotela pronašla njegov automobil i mobitel u kojem su bili e-mailovi ucjenjivača. 

Tijelo mu je pronađeno nekoliko dana kasnije, piše Hereford Times

Policija istražuje slučaj koji se dogodio u ožujku i zasad ističe kako još uvijek nisu sigurni je li Craig pao u rijeku ili je počinio samoubojstvo. 

- Bio je pod stresom, možda je planirao samoubojstvo, ali nisam siguran je li mu to uistinu bila namjera, ističe istražitelj Mark Bricknell naglašavajući da je tih dana padao snijeg i da je tlo bilo sklisko. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message