Obavijesti

News

Komentari 383

Udala se najljubomornija žena: Zaručnika je slala na poligraf

Udala se najljubomornija žena: Zaručnika je slala na poligraf
8

Ljubomorna Britanka je prisiljavala zaručnika da ide na detektor laži svaki put kad bi napustio kuću kako bi se uvjerila joj je vjeran. Provjeravala mu je mobitel, e-mail...

VIDEO

Ljubomorna Britanka, koja je prisiljavala zaručnika da ide na detektor laži svaki put kad bi napustio kuću kako bi se uvjerila da joj je vjeran, udala se za njega.

Debbie i Steve Wood oženili su se na noć vještica, 31. listopada. Gospođa Wood nosila je čipkastu vjenčanicu i tijaru, a mladoženja sivo odijelo, piše Daily Mail.

Prije nego što su rekli sudbonosno da, Steve je objavio status na Facebooku:

- Idući put kad nešto objavim učinit ću to kao nečiji suprug. Tko bi očekivao da će se to dogoditi? Hvala svima koji su bili uz mene na ovom putovanju (previše vas je da bi sve nabrajao) i veliko hvala prekrasnoj ženi koja će za nekoliko sati biti moja supruga. Volim te ljubavi i hvala - napisao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Debbie je odmah nakon vjenčanja, promijenila status veze na Facebooku i naznačila da je sad udana za Stevea uz poruku: 'Volim i ja tebe'.

Upoznali se preko Facebooka

Par se upoznao 2011. godine na Facebooku preko zajedničkog prijatelja. Debbie je deset godina živjela u SAD-u i vratila se u Veliku Britaniju nakon što je prekinula s dečkom. Bila je toliko očajna da se zarekla da će ostati sama. 

- Steve mi je ukrao srce - rekla je. 

Neko vrijeme su se dopisivali preko Facebooka, a zatim su se našli u Londonu. Nakon što su počeli živjeti skupa saznala je da se na početku veze viđao s drugom djevojkom. Oprostila mu je jer joj je objasnio da nije vjerovao da će njihova veza zaživjeti zbog udaljenosti. 

Početkom godine par se zaručio, a nestrpljiva Debbie odmah je uzela zaručnikovo prezime. 

Ima rijedak sindrom 'Otelo'

Debbie je prije svadbe bila toliko zabrinuta da će je Steve (31) prevariti da mu je po nekoliko puta dnevno provjeravala mobitel, e-mail i bankovne račune. Steve nije smio gledati ni televiziju da mu se ne bi svidjela neka druga žena.

Najljubomornija žena na svijetu, navodno, nije kriva što ne vjeruje sadašnjem suprugu jer joj je u rujnu dijagnosticiran rijedak poremećaj nazvan sindrom 'Otelo'. Zbog njega je uvjerena da je partner vara iako nema dokaza za to.

- Drago mi je da konačno znam što mi je, ali dalek put je ispred mene. Čak i kad Steve ode kupiti mlijeko na 15 minuta, mora se podvrgnuti testu. Zabrinem se da zavodi prodavačicu i jednostavno moram znati istinu - rekla je i dodala:

- Mislim da je prezgodan, ali to nije bitno. Bitno je mogu li mu vjerovati da ne gleda druge žene ili ne. Ne želim ni da pomisli da je neka druga zgodna. Ako si u vezi i voliš partnera, ne trebaš ni gledati okolo - objasnila je. 

Steve priznaje da zna biti teško

Debbi, koja ima i bipolarni poremećaj i tjelesnu dismorfiju, ugradila mu je i zaštitu za djecu na laptop kako ne bi gledao 'krive' fotografije. 

Steve priznaje da je život s njom ponekad težak, ali vrijedi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 383
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a