Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Udbino izvješće o Todoriću: On se u sudnici ponašao kao šerif

Ivica Todorić u neku se ruku ponašao kao šerif, između ostalog piše u šokantom izvješću Udbe. Tijekom suđenja njegovu ocu, sa svim je svjedocima razgovarao te je tijekom procesa vodio svoj dnevnik

Foto: Robert Anic/PIXSELL
45 komentara

Tjednik Express donosi u svom najnovijem broju iscrpne Udbine izvještaje o Todorićevu ocu, koji bacaju posve novo svjetlo na sudski proces zbog kojeg je stariji Todorić kasnije dobio status političkog zatvorenika. Udbaši su detaljno opisali i mladog Ivicu Todorića u sudnici, usporedivši ga sa - šerifom!

Tako su naveli da Ivica Todorić "pokušava i u većini slučajeva uspijeva da sa svakim svjedokom prethodno razgovara, za vrijeme procesa vodi svoj dnevnik, bilježi ime i prezime svakog svjedoka, kao i važne momente iz izjave dotičnoga". Udbini doušnici su sa suđenja dojavili i da se Ivica Todorić "za vrijeme procesa diže, mijenja pitku vodu svome ocu...", a otac se, pak, najprije izljubi sa svim privrženim svjedocima!

No, zašto je zapravo otac osuđen? Priča o propasti njegova Agrokombinata upravo nevjerojatno nalikuje na havariju Agrokora, a frapantna je i sličnost s pokušajima vlasti da utječu na spašavanje tvrtke, pa na otpor koji stari gazda pruža.

Novi Express otkriva i zašto ministar Goran Marić želi imanje Titove žene te kakve veze s tom pričom ima omraženi Horvatinčić, tu je i brutalan intervju ginekologa Dubravka Lepušića, te priča Putinovu megaprojektu u Sočiju, na kojem je sudjelovalo 80 Hrvata dok je ondje boravila predsjednica države.

Foto: express.hr

Tema: Akcija Agrokor

Možda vas zanima i ovo:
Message