Obavijesti

News

Komentari 32

Uhitili 65-godišnjaka: Počinio bludne radnje nad tri djevojčice

Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog odvjetništva i odredila 65-godišnjaku istražni zatvor kako ne bi mogao ponoviti kaznena djela

VIDEO

Na Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu ispitan je 65-godišnji muškarac zbog sumnje da je počinio kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Sumnjiči ga se da je od rujna 2017. do travnja 2018. godine počinio bludne radnje nad trima djevojčicama mlađima od 15 godina.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog odvjetništva i odredila 65-godišnjaku istražni zatvor kako ne bi mogao ponoviti kaznena djela.

Inače, zadnjih nekoliko godina u varaždinskom parku mnogi građani, a pogotovo djeca, su viđali muškarca spuštenih hlača kako se samozadovoljava i to najčešće u vrijeme kada su djeca išla iz škole. Neke majke tada su prijavljivale policiji susrete svoje djece s "nemoralnim stričekom" no, ništa se nije uspjelo riješiti. Je li napokon muškarac koji je dulje vrijeme 'ordinirao' u varaždinskom parku konačno identificiran i uhićen ili je riječ o drugoj osobi, za sada nam nije poznato. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...