Obavijesti

News

Komentari 3

Uhitili ''Ružnu Betty'': 'Pao' je šef narko kartela u Meksiku

Uhitili ''Ružnu Betty'': 'Pao' je šef narko kartela u Meksiku
2

Meksička policija uhitila je Alberta Carrilla Fuentes, poznatijeg kao "Ružna Betty". Optužen je za krijumčarenje droge, ubojstvo i organizirani kriminal.

VIDEO

Albert Carrillo Fuentes (47), šef novog kartela grada Ciudad Juarez, uhvaćen je u Meksiku na granici s Teksasom, gdje su vlasti vodile intenzivnu kampanju protiv narko bandi.

"Ružnu Betty" je uhitila federalna policija u saveznoj državi Nayarit. Optužen je za krijumčarenje droge, ubojstva i organizirani kriminal, izjavio je dužnosnik iz meksičkog odvjetništva za AFP u nedjelju.

"Obiteljski posao"

Istražitelji kažu da je Alberto, odnosno "Ružna Betty", preuzeo vodstvo Juarez kartela od svoga brata Vincetea, koji je također traženi bjegunac, optužen za krijumčarenje droge, ubojstva i pranja novca.

Drugi brat Amado, vodio je kartel sve do svoje smrti 1997. Poznat je kao "Gospodar neba" zbog svoje velike flote zrakoplova kojeg je koristio za krijumčarenje droge u SAD-u.

Procjenjuje se da je posljednjih šest godina umrlo oko 70.000 ljudi od posljedica nasilja povezanog s drogom u Meksiku, prenosi Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku