News

Komentari 0

Uhvatili su kradljivca tenisica i video igrica, našli su mu i drogu

Uhvatili su kradljivca tenisica i video igrica, našli su mu i drogu

Osim ukradenih igrica, muškarac (24) je prilikom policijske kontrole kod sebe imao i vrećice s 29.7 grama amfetamina i 2.3 grama marihuane

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i utvrdila kako je počinio dva kaznena djela krađe.

Naime, nakon što je policija zaprimila dvije prijave krađe iz trgovačkog centra u Puli, prometni su policajci 16. prosinca u Arsenalskoj ulici kontrolirali 24-godišnjaka kod kojeg su pronašli četiri igrice za igraću konzolu. Utvrđeno je kako ih je mladić otuđio iz jedne trgovine u tom centru, ali to nije bila jedina krađa koju je mladić počinio.

Osim igrica, otuđio je i tenisice iz druge trgovine u istom trgovačkom centru, a kaznena djela počinio je u razdoblju od 8. do 14. prosinca. Tenisice je u trgovinu uspjela vratiti djelatnica koja se uputila za njim i zaustavila ga, dok je igrice predao policijskim službenicima te će ih oni vratiti vlasniku.Osim ukradenih igrica, 24-godišnjak je prilikom policijske kontrole kod sebe imao i vrećice s 29.7 grama amfetamina i 2.3 grama marihuane te se protiv njega, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanje zlouporabe droga, podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu. Zbog krađa je pak priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, te se protiv njega podnosi i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Najčitaniji članci