Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

'Ukrali su mi novčanik, vaš mi ga je zaposlenik našao i donio!'

Nakon što je jedna Zagrepčanka ostala bez novčanika, jedina nada joj je bila da netko od zaposlenika zagrebačke Čistoće možda pronađe njezine dokumente. To se i dogodilo, a Holdingu je poslala pismo pohvale

Foto: Pixabay/Facebook
9 komentara

Djelatnik zagrebačke Čistoće Mario Hagaš pronašao je ukradeni novčanik sa svim dokumentima i vratio ga vlasnici koja je, o njegovom dobrom djelu, obavijestila njegove poslodavce u Holdingu. 

- S ponosom objavljujemo priču našeg djelatnika podružnice Čistoća, Marija Hagaše koji je pronašao novčanik sa svim dokumentima koji je bio ukraden gospođi u Zagrebu te ga je osobno vratio. Vjerujemo da sve nas ova priča može potaknuti na dobra djela - napisali su na službenoj Facebook stranici Holdinga i prenijeli pismo zahvale koje im je poslala vlasnica novčanika. 

- Poštovani, htjela bih se zahvaliti vašem djelatniku Mariju Hagašu zbog profesionalnosti i iskazane ljudskosti u nezavidnoj situaciji u kojoj sam se našla. U utorak navečer mi je oko 19 sati u pekarnici Dubravica ukraden novčanik sa svim dokumentima, uključujući osobnu i zdravstvenu iskaznicu, iskaznicu dopunskoga zdravstvenog osiguranja, te kartice tekućih računa. Krađu sam prijavila policiji koji su mi ostavili tračak nade da bi možda djelatnici vaše tvrtke mogli pronaći novčanik. Tako je i bilo i gospodin Mario Hagaš javio je danas prijepodne u firmu gdje radim jer je u novčaniku, srećom, bila i moja vizitka. Ne samo da je javio u firmu već je i donio novčanik koji je preuzeo moj kolega jer sam danas dežurna navečer. Želim se od srca zahvaliti gospodinu Hagašu na njegovoj ljudskosti i profesionalnosti, a i vama jer imate takve zaposlenike - napisala je Zagrepčanka. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message