News

Komentari 2

Ukrao parfeme, torbice, pa čak i čitavu obučenu lutku iz izloga

Ukrao parfeme, torbice, pa čak i čitavu obučenu lutku iz izloga

Dotičnog je policija pronašla u srijedu 3. ožujka nedugo nakon što je na drzak način iz izloga trgovine na području Škurinja u Rijeci otuđio čitavu lutku s odjećom. Istragom je utvrđeno kako je i druga kaznena djela...

Riječka je policija uhitila 34-godišnjeg muškarca te ga po završetku ispitivanja kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu za pet djela imovinskog kriminaliteta, a uz to je predan i pritvorskom nadzorniku.  

Naime, temeljem pravodobne dojave građana, dotičnog je policija pronašla u srijedu 3. ožujka nedugo nakon što je na drzak način iz izloga trgovine na području Škurinja u Rijeci otuđio čitavu lutku s odjećom. Istragom je utvrđeno kako je i druga kaznena djela počinio također na području Škurinja, i to u razdoblju od početka veljače do jučer. Tako je u više navrata iz trgovine u sklopu trgovačkog centra ukrao različite parfeme poznatih robnih marki u vrijednosti nekoliko tisuća kuna koje potom je prodao. Osim toga, iz jedne trgovine je odnio i alkoholna pića, a iz druge na drzak način  žensku torbicu. 

Pretragom njegova doma pronađena je i oduzeta lutka s odjećom koja je vraćena vlasnici, a 34-godišnjak koji je kazneno je prijavljen za dvije krađe i tri teške krađe, ukupno je oštetio tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, Omišu i  Klanjecu, te jedan trgovački obrt iz Rijeke za oko 6.150 kuna.

Najčitaniji članci