Obavijesti

News

Komentari 38

Ulovite me ako možete: Na tuđi račun živi kao princ...

Ulovite me ako možete: Na tuđi račun živi kao princ...
7

Abdelkarim Serhani predstavlja se kao saudijski princ te s krivotvorenom karticom vozi Ferrari, zabavlja se s manekenkama na jahti i dijeli novac

VIDEO

Francuz Abdelkarim Serhani (26) predstavlja se diljem svijeta kao princ Saudijske Arabije, vara s čekovima, bježi iz hotela ne plativši račune, živi na visokoj nozi na tuđi račun, a sad i zafrkava australsku policiju. Serhanij, kojeg traži i europska policija zbog prevara u Francuskoj i Belgiji, snimao se u bazenu hotela na Baliju i na snimci koju je poslao medijima poručio policiji:
- Ako me želite, ulovite me ako možete - kaže Serhani, referirajući se na istoimeni film o prevarantu Franku Abagnaleu mlađem. Policija kaže da je Serhani u svibnju samo u Australiji u 16 dana nagomilao dugove od oko 168.000 kuna neplaćajući račune hotela s pet zvjezdica. Shvatili su prevaru i pustili ga da saslušanje čeka na slobodi. Mladić je iskoristio priliku i pobjegao u Indoneziju. U četvrtak im je, pak, javio da je na Novom Zelandu.
Prije no što je došao u Australiju unaprijed je tražio luksuzne jahte i aute te zaštitare kako bi svi povjerovali da je uistinu princ. Za taj se identitet odlučio misleći kako ga zbog boje kože inače ne bi prihvatili. Davao je ogromne napojnice, a u noćne klubove dolazio sa zaštitarima. Inače medicinski tehničar, bio je velikodušan i prema poznanicima koje je obasipao novcem. Emmanuelle Pirez, francuski turist, kaže kako je s još dva prijatelja proveo dva tjedna na jahti sa Serhanijem, a zatim su bili na izletu u Cairnsu gdje su se dovezli Ferrarijem skupa s par manekenki iz Sydneya.
- Jako je šarmantan, kao glumac, mogao bi biti slavan da želi - ispričao je Pirez dodavši da mu nije jasno zašto sumnjiče Serhanija za bilo kakav zločin kad je imao crnu American Express karticu na svoje ime. Lokalne novine zaprimile su mail od muškarca koji se predstavio kao Serhani te kaže kako je njegov život avantura, da nikoga nije ubio ili ozlijedio te da se samo igra s bogatim rasistima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)