News

Komentari 16

Umirovljenik iz Sesveta osvojio skoro milijun kuna: 'Uređaj je pokazao da isplata nije moguća'

Umirovljenik iz Sesveta osvojio skoro milijun kuna: 'Uređaj  je pokazao da isplata nije moguća'

Kaže kako je oduvijek znao da će osvojiti, a 5. travnja sreća mu se okrenula. Došao je do prodajnog mjesta provjeriti listić. Uređaj je pokazao da isplata nije moguća. Prvo je bio ljut, a onda je shvatio da je osvojio

Sretni umirovljenik iz Sesveta prošlog je tjedna, kao i uvijek, svratio na prodajno mjesto provjeriti listić Eurojackpota. Tijekom provjere je bio ljut jer je na uređaju za provjeru pisalo da isplata nije moguća. Onda su se kockice posložile, a umirovljenik je shvatio da je osvojio više od 916 tisuća kuna.

- Ja doista ne znam što bi vam rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sada tu na blagajni, s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio - rekao je umirovljenik kojem je ovo prvi veliki osvojeni dobitak u igrama na sreću.

- Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti, bilo je samo pitanje vremena. Često imam neki osjećaj kada i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovog puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, tog dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio - objasnio je.

Na pitanje što će napraviti s osvojenim novcem, odgovorio je kako još nije siguran, no da će planove sa suprugom sigurno napraviti po principu: ''Da, draga!''

- U ničemu ne treba pretjerivati i treba odigrati, onako, za svoju dušu. Pa što bude - poručio je ostalim igračima.

Najčitaniji članci