Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Umjesto kočnice stisnuo gas': Proletio pored kupača u more

Muškarac (84) želio je jutros parkirati uz sam rub ceste koja se nalazi tik do plaže, no iz tko zna kojih razloga, umjesto kočnice stisnuo je gas pa je završio u moru

Foto: snimio čitatelj 24sata
58 komentara

Neoprezni vozač (84) jutros oko 9.30 sati završio je s autom u moru na javnoj plaži u Dramlju ispod hotela Omorika.

- Stariji gospodin želio je parkirati uz sam rub ceste koja se nalazi tik do plaže, no iz tko zna kojih razloga, umjesto kočnice stisnuo je gas, preletio kupače koji su se nalazili u hladovini stabala i završio u moru. Pri tom je okrznuo jednu gospođu, koju je Hitna kasnije odvezla, ali mislim da se nije radilo o većim ozljedama već o šoku. Svi su bili šokirani, mala djeca i roditelji su vrištali od straha - rekao je nam je jedan svjedok nezgode. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Dodao je kako je ova plaže inače dosta opasna jer se nalazi uz samu cestu.

- Ljudi parkiraju aute odmah iznad kupača, uz sam rub ceste. Također, na toj plaži se nalazi tzv. puzaljka (mjesto gdje se spuštaju brodovi u more) pa nerijetko, dok je kupalište puno, vozači se guraju s autima i spuštaju brodove - rekao je muškarac iz Dramlja.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Djelatnici crikveničke policije dojavu su zaprimili u 9.50 sati te se još uvijek nalaze na terenu obavljajući očevid kojim će se utvrditi svi detalji.

Možda vas zanima i ovo:
Message