Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umro dječak (16) koji je spasio vlastitu majku od silovatelja

Rusija: Vanja se tog kobnog dana vratio kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu. Natalija je bila krvava i borila se s napadačem

Foto: screenshot/Youtube
81 komentara

Vanja Krapivin (16) iz Rusije je spasio svoju majku od silovatelja. Muškarac koji je pokušao silovati Vanjinu majku je tada dječaka udario utegom u glavu i razbio mu lubanju. Bilo je to prije 19 mjeseci i usprkos teškim ozljedama, dječak se oporavljao. Prije dva mjeseca je obolio od gripe i umro je u utorak.

Vanja se tog kobnog dana vratio kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu.
Natalija je bila krvava i borila se s napadačem pa je tinejdžer uzeo uteg od 3 kg i njime udario susjeda.

Roman Pronin (37) se brzo oporavio od udarca, uzeo taj isti uteg i razbio dječaku glavu. Nakon toga je pobjegao. Susjedi su čuli jauke, došli su do njihovog doma i našli majku i sina kako leže u lokvi krvi.

Vanja je bio u komi devet mjeseci. Kirurzi su mu morali odstraniti dio mozga i lubanje. Majka koju je napadač izbo nožem, se uspjela oporaviti. Ruska javnost i mediji kritizirali su majku jer je sina samo par puta došla posjetiti u bolnicu. Rekla je da nije mogla smoći hrabrosti za posjete jer je krivila sebe za sve što se njemu dogodilo.

Možda vas zanima i ovo:
Message