Obavijesti

News

Komentari 81

Umro dječak (16) koji je spasio vlastitu majku od silovatelja

Umro dječak (16) koji je spasio vlastitu majku od silovatelja
1

Rusija: Vanja se tog kobnog dana vratio kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu. Natalija je bila krvava i borila se s napadačem

VIDEO

Vanja Krapivin (16) iz Rusije je spasio svoju majku od silovatelja. Muškarac koji je pokušao silovati Vanjinu majku je tada dječaka udario utegom u glavu i razbio mu lubanju. Bilo je to prije 19 mjeseci i usprkos teškim ozljedama, dječak se oporavljao. Prije dva mjeseca je obolio od gripe i umro je u utorak.

Vanja se tog kobnog dana vratio kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu.
Natalija je bila krvava i borila se s napadačem pa je tinejdžer uzeo uteg od 3 kg i njime udario susjeda.

Roman Pronin (37) se brzo oporavio od udarca, uzeo taj isti uteg i razbio dječaku glavu. Nakon toga je pobjegao. Susjedi su čuli jauke, došli su do njihovog doma i našli majku i sina kako leže u lokvi krvi.

Vanja je bio u komi devet mjeseci. Kirurzi su mu morali odstraniti dio mozga i lubanje. Majka koju je napadač izbo nožem, se uspjela oporaviti. Ruska javnost i mediji kritizirali su majku jer je sina samo par puta došla posjetiti u bolnicu. Rekla je da nije mogla smoći hrabrosti za posjete jer je krivila sebe za sve što se njemu dogodilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature