News

Komentari 1

Umro nastrijeljeni muškarac(61)

Umro nastrijeljeni muškarac(61)

U novogradiškoj Općoj bolnici od težine zadobivenih ozljeda preminuo je muškarac (61) kojeg je sinoć u Cerniku kod N.Gradiške iz pištolja ranio 39-godišnjak

Policija je od 39-godišnjaka oduzela pištolj kojeg je legalno posjedovao, a u pretrazi njegova doma oružje i streljivo koje je nelegalno posjedovao. Kazneno će i prekršajno odgovarati. 

Muškarac(61) koji je nastrijeljen iz pištolja u utorak 29.prosinca oko 17 sati u Cerniku, kod Nove Gradiške, preminuo je u novogradiškoj Općoj bolnici od težine zadobivenih ozljeda. Policijski službenici su provedenim očevidnim radnjama utvrdili da je do tragičnog događaja došlo kada je 39-godišnjak ispalio hitac iz pištolja u zrak a potom je prilikom dodavanja pištolja 61-godišnjaku došlo do opaljenja i teškog ozljeđivanja 61-godišnjaka. Ozlijeđeni je hitno prevezen u novogradišku bolnicu, gdje je od teških posljedica ranjavanja preminuo iste večeri, priopćila je danas PU brodsko-posavska. 

Policijski službenici su tijekom očevida od 39-godišnjaka privremeno oduzeli pištolj kojega je legalno posjedovao, a prilikom pretrage njegova doma i vatreno oružje i streljivo koje je ilegalno posjedovao.

Po potpunom dovršenju krim istraživanja protiv 39-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu te prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. 

Najčitaniji članci