Obavijesti

News

Komentari 19

Upali mu u dvorište: Izudarali muškarca i ukrali mu novčanik

60-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozlijede. Za počiniteljima policija intenzivno traga, te moli građane ukoliko raspolažu s informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave

VIDEO

U subotu u popodnevnim satima u Murskom Središću, Ulici Sitnice, u dvorištu obiteljske kuće nepoznati počinitelji fizički su napali 60-godišnjaka,  izudaravši ga rukama i nogama po tijelu. Potom mu je jedan od počinitelja iz džepa jakne ukrao novčanik u kojem se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U događaju je 60-godišnjak zadobio lake tjelesne ozlijede.

Za počiniteljima policija intenzivno traga, te moli građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu medjimurska@policija.hr, putem besplatne mobilne aplikacije policije ili u najbližu policijsku postaju. Sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Provalio u kuću i ukrao nakit i novac

Tijekom proteklog vikenda (od 22. do 24. prosinca), na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno 20 krađa od čega 18 krađa u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, te četiri teške krađe.

U nedjelju u večernjim satima u Donjem Mihaljevcu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao  razni nakit  te novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U ponedjeljak oko 22 sata u Držimurcu nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom gdje su ga zatekli policijski službenici Policijske postaje Prelog te uhitili.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 27-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno. U utorak, 26. prosinca, 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske  uprave međimurske.

Između 25. studenoga i 22. prosinca ove godine u šumskom predjelu zvanom „Inkejevica“, u blizini Sivice, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao nekoliko desetaka komada stabla, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Policija upućuje apel vlasnicima da češće obilaze svoje šume, kako bi zajedničkim naporima spriječili šumske krađe. Također, mole građane da šumske krađe prijavljuju odmah po saznanju jer tada postoji veća mogućnost da će se prikupiti korisni tragovi i saznanja za otkrivanje počinitelja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje