News

Komentari 38

Upao joj mobitel u kadu, strujni udar je usmrtio na licu mjesta: 'Bio joj je spojen na punjač...'

Upao joj mobitel u kadu, strujni udar je usmrtio na licu mjesta: 'Bio joj je spojen na punjač...'

Anastasija Šerbinina (25) iz Rusije umrla je od snažnog električnog udara nakon što joj je mobitel ispao u kadu. Ostavila ga je u kupaonici na punjaču, a kada je zazvonio, uzela ga je i slučajno joj je ispao

Mlada Ruskinja, Anastasija Šerbinina (25) umrla je tako što joj je mobitel, koji je bio priključen u struju, slučajno pao u vodu. Pronašao ju je četverogodišnji sin koji ju je potom pokušao oživjeti udarajući je u obraze, priopćili su iz policije.

Incident se dogodio prošlog vikenda u gradu Toguchin na jugozapadu Sibira u Rusiji. Anastasia je ponijela svoj mobitel u kupaonicu jer je čekala važan poziv.

Baterija na mobitelu je bila gotovo prazna pa ga je priključila na produžni kabel i ostavila na polici prije nego što je ušla u kadu punu vode. Mobitel je kasnije zazvonio, a Anastasia ga je podignula. Tada joj je iskliznuo iz ruke i pao u vodu.

Anastasijin sin (4) koji je u to vrijeme bio kod kuće, navodno je odjurio u kupaonicu nakon što je čuo prasak zbog kojeg je došlo do kratkog spoja.

Dječak je zatekao majku kako nepomično leži u kadi i pokušao je probuditi. Kada je shvatio da su njegovi pokušaji uzaludni, nazvao je baku koja je potom nazvala hitne službe.

Forenzičari su utvrdili da je Anastasia umrla od strujnog udara.

- Imala je ogromnu opekotinu na prsima. Dječak ju je pokušao oživjeti. Udarao ju je u obraze, ali ona nije reagirala pa je nazvao baku - ispričao je za lokalne medije prijatelj blizak obitelji. 

Dječak sada živi s bakom. Policija istražuje incident kako bi utvrdili sve okolnosti smrti, piše Mirror.

 

 

Najčitaniji članci