Obavijesti

News

Komentari 35

Uplatili odmor u Hrvatskoj, a hotel još nije ni blizu završetka

Uplatili odmor u Hrvatskoj, a hotel još nije ni blizu završetka
2

Kompanija Karisma, poznata po luksuznim hotelima u Meksiku, svoj Adriatic Beach Hotel u Živogošću trebala je otvoriti početkom svibnja. To se nije dogodilo

VIDEO

Veliki britanski turoperator Thomson našao se na udaru stotina turista koji su uplatili odmor u hotelu s četiri zvjezdice na makarskoj rivijeri. Hotel, naime, još uvijek nije završen niti će biti završen u vrijeme kada je većina turista planirala svoj odmor. 

Kompanija Karisma, poznata po luksuznim hotelima u Meksiku, svoj Adriatic Beach Hotel u Živogošću trebala je otvoriti početkom svibnja. To se nije dogodilo, a cijela priča dospjela je u medije kada je Anne Hanscomb (45) iz britanskog Swindona vidjela aktualne fotografije hotela koji nimalo ne nalikuje na objekt koji je trebao biti otvoren za goste, javlja This is Money.

Zgrada nije ni blizu završetka, a prvi gosti trebaju stići već idući mjesec

Hotel bi trebao izgledati ovako

Anne je odmor u nedovršenom hotelu platila 1500 funti (oko 15.000 kuna), a na fotografije koje su je razočarale naletjela je pretražujući forum internetske stranice Trip Advisor. Netko tko živi u blizini hotela snimio je fotografije i stavio ih na internet. 

Razočarana turistica za sve krivi agenciju Thomson koja joj nije dala više informacija i koja ih je namamila da rezerviraju odmor na, kako kaže, gradilištu. 

- Rekli su nam da se hotel otvara 1. svibnja 2015. Znali smo da Karisma ima još jedan hotel u Hrvatskoj, ali odlučili smo ga izbjeći jer je dobio negativne kritike zbog neugodnog mirisa iz kanalizacije. Odabrali smo stoga novi hotel, zatražili smo godišnji odmor, počeli učiti o Hrvatskoj te rezervirali zrakoplovne karte, čuvanje psa i nabavili odjeću i valutu - požalila se Hanscomb.

Glasnogovornik Thomsona potvrdio je da je otvaranje hotela Adriatic Beach odgođeno i to za 3. srpnja. Naglasio je i da su imali jamstva vlasnika da će radovi biti dovršeni na vrijeme no rokovi su ipak probijeni. 

- Radimo na osiguranju alternativnog smještaja. Ovakve su situacije vrlo rijetke i trudimo se da naš hotelski program prati naše visoke standarde - dodao je on. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"