Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Uplatio deset kuna, prepustio odabir računalu i dobio milijun

Od danas grad Zagreb je dobio još jednog milijunaša. Igrao je pet kombinacija i još pet besplatnih jer je Hrvatska lutrija imala posebnu promociju. Upravo jedna besplatna kombinacija bila je dobitna.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
26 komentara

U večerašnjem izvlačenju Lota 6/45 netko je postao bogatiji za milijun kuna. Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Zagrebu u Ulici grada Vukovara 72. Dobitnik je uplatio deset kuna.

Zanimljivo je da je dobitnik osvojio milijun kuna iskoristivši posebnu promociju koju je imala Hrvatska lutrija. U toj posebnoj promociji moglo se izabrati dodatnih pet kombinacija besplatno. Upravo ta jedna besplatna kombinacija bila je dobitna.

Novopečeni milijunaš svoju sreću je prepustio računalu igrajući pet besplatnih kombinacija slučajnim odabirom. Dobitni brojevi su bili 22,27,28,31,32,35.

- Dobitnik nam se nije još javio jer je danas izvučen listić, a obično prođe nekoliko dana prije nego nam se javi. Evo nekome je naša posebna promocija zaista donijela sreću, a dobitni brojevi su isto nevjerojatni - rekla nam je glasnogovornica Hrvatske lutrije Ana Jazić

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message