Obavijesti

News

Komentari 87

Upoznala dečka preko interneta i nestala: Policija je našla golu, svezanu i prekrivenu ugljenom

Upoznala dečka preko interneta i  nestala: Policija je našla golu, svezanu i prekrivenu ugljenom

Djevojka je ispričala mučnu priču kako ju je Brown nekoliko puta silovao i gušio. Prijetio joj je da će nauditi i njenoj obitelji, ako otiđe ili ikome kaže gdje se nalazi.

VIDEO

Studentica Madelyn Allen (19) iz američke države Utah, koja je nestala prošlog tjedna, pronađena je u domu otmičara Brenta Browna (39).  Muškarac je uhićen i osuđen za oduzimanje slobode i spolno i fizičko zlostavljanje, prenosi NBC.

Nestanak Madelyn je prijavila njena obitelj 13. prosinca. Ona je tog dana izašla iz svoje sobe u studentskom kampusu u 9 ujutro. Nadzorne kamere su je snimile kako u 9:22 izlazi iz zgrade. Potraga za Allen se završila pet dana kasnije, u subotu navečer, kada su je spasioci pronašli u Brentovoj kući i vratili obitelji.

- Presretni smo što je sad na sigurnom - kaže obitelj. - Sada je s nama na sigurnom, ali ono što je proživjela je strašno i traumatično. Ne možemo ni razumjeti što je sve prošla. Ona je borac, hrabra je. Zahvalni smo što je opet s nama i pomoći ćemo joj da se oporavi - dodali su.

Studenticu su spasili iz podruma, u kojem su je pronašli golu i prekrivenu ugljenom, nakon što je prošlog tjedna nestala nakon što je upoznala dečka preko interneta. Istražitelji otkrivaju uznemirujuće detalje iz slučaja. Brent ju je pokupio onog dana kad je nestala, i odvezao je u grad 140 km udaljen od njenog studentskog kampusa. Roditelji su se zabrinuli kada im je Madelyn poslala poruku 'Volim vas', bez ikakvog drugog konteksta. Nakon što se Madelyn više nije javljala, roditelji su kontaktirali policiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oni su locirali signal mobitela i počeli pretraživati teren. Stigli su do Brentove kuće. Otvorio im je vrata, ali ih nije htio pustiti unutra. Jedan od inspektora je kroz podrumski prozor vidio da se netko miče. Dobili su dozvolu da provale u kuću i u podrumu pronašli djevojku, golu svezanu i potpuno prekrivenu ugljenom. U podrumu su pronašli i set noževa i pušku. Kasnije se saznalo da je Brown oduzeo mobitel djevojci i ugasio ga.

Vratio joj ga je jednom samo da ona pošalje poruku roditeljima, a uz pomoć tog signala su ih i pronašli. Djevojka je ispričala mučnu priču kako ju je Brown nekoliko puta silovao i gušio. Prijetio joj je da će nauditi i njenoj obitelji, ako otiđe ili ikome kaže gdje se nalazi.

- Molimo se da naša draga Maddie preživi ovo sve i da ponovno u budućnosti pronađe sreću - ispričala je njena majka Taunya.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.