Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uputili poziv: 'Pomozite nam naći nestalog pilota kanadera'

Pretražuje se područje oko Masleničkog mosta gdje je u ponedjeljak na mostu viđen čovjek koji je pucao u sebe, a potom pao u more s ograde mosta

Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
20 komentara

Sutra, u nedjelju, policija organizira detaljnu pretragu akvatorija Novigradskog mora i Velebitskog kanala te Novskog ždrila, kao i područja između Paga i kopna u potrazi za nestalim 45-godišnjim pilotom kanadera.

Nestanak je prijavljen u ponedjeljak, a pretražuje se područje oko Masleničkog mosta jer je istog dana na mostu viđen čovjek koji je pucao u sebe, a potom pao u more s ograde mosta. U potrazi će sudjelovati službena plovila pomorske policije te Lučke kapetanije i HGSS-a, uz zračnu potporu Hrvatske vojske.

- S obzirom na veličinu područja pretrage pozivamo sve građane vlasnike plovila, ribare i rekreativce koji žele pomoći u potrazi  da nam se pridruže. Prema planu potrage određeno je osam polaznih točaka za početak pretrage akvatorija i to mjesne rive u Ražancu, Starigradu, Vinjercu, Maslenici, Rovanjskoj, Posedarju, i Novigradu. Na svakoj rivi u devet sati biti će policijski službenici koji će koordinirati pretragu. Za područje otoka Paga pretragu će koordinirati policajci postaje u Pagu, a polasci su s mjesnih riva u Povljani, Vlašićima i Miškovićima. Sve zainteresirane građane pozivamo da se solidariziraju i da nam se pridruže dolaskom na navedena zborna mjesta u nedjelju u jutro. Svoj dolazak mogu potvrditi i pozivom OKC-u policije na telefon 192 - kaže Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Message