News

Komentari 208

'Uspješne žene seksualni život nemaju i kastriraju muškarce'

'Uspješne žene  seksualni život nemaju i kastriraju muškarce'

Seksolog i psihoanalitičar svojim je izjavama o uspješnim ženama u emisiji '8.kat' šokirao javnost. Rekao je da žene vole muškarce jer žele njihov organ koji nemaju

Slovenski seksolog i psihoanalitičar Roman Vodeb svojim je izjavama o uspješnim ženama u emisiji Danijele Trbović '8.kat' šokirao javnost. Tema emisije koja je na HTV-u prikazana u ponedjeljak bili su uspješni i slobodni muškarci. 

- Žene koje misle da vole muškarce, one žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvjesna, ona se formira u tri, četiri godine, kada djevojčica napušta majku i želi se udati za oca - šokirao je Vodeb i dodao kako je ženama novac zamjena za muški spolni organ. 

- Novac nije novac, novac je simbol muškog spolnog organa. Žene vole novac, ne zato što mogu kupiti neke užitke, nego na simboličkom nesvjesnom nivou - objasnio je svoje tvrdnje.

Rekao je i da su žene s feminizmom kastrirale muškarce.

- U tom društvu imate nekakve funkcije, imate možda više love od muškaraca i na taj način kastrirate muške - rekao je i dodao da muškarci moraju biti dominantni jer imaju aktivan organ.

- Žena ima 'evo me, lijepa sam, imam neku nemoć, atraktivna sam za tebe'. Ako žena ima neka postignuća, da je direktorica, ona je falična, ona plaši muškarce. Osjećamo se kao 'ti imaš dužeg nego ja'. Alfa žene ne postoje, one nemaju seksualni život, one se samo 'kurče s nekom djelatnošću' -  zaključio je.