Obavijesti

News

Komentari 208

'Uspješne žene seksualni život nemaju i kastriraju muškarce'

'Uspješne žene  seksualni život nemaju i kastriraju muškarce'
1

Seksolog i psihoanalitičar svojim je izjavama o uspješnim ženama u emisiji '8.kat' šokirao javnost. Rekao je da žene vole muškarce jer žele njihov organ koji nemaju

VIDEO

Slovenski seksolog i psihoanalitičar Roman Vodeb svojim je izjavama o uspješnim ženama u emisiji Danijele Trbović '8.kat' šokirao javnost. Tema emisije koja je na HTV-u prikazana u ponedjeljak bili su uspješni i slobodni muškarci. 

- Žene koje misle da vole muškarce, one žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvjesna, ona se formira u tri, četiri godine, kada djevojčica napušta majku i želi se udati za oca - šokirao je Vodeb i dodao kako je ženama novac zamjena za muški spolni organ. 

- Novac nije novac, novac je simbol muškog spolnog organa. Žene vole novac, ne zato što mogu kupiti neke užitke, nego na simboličkom nesvjesnom nivou - objasnio je svoje tvrdnje.

Rekao je i da su žene s feminizmom kastrirale muškarce.

- U tom društvu imate nekakve funkcije, imate možda više love od muškaraca i na taj način kastrirate muške - rekao je i dodao da muškarci moraju biti dominantni jer imaju aktivan organ.

- Žena ima 'evo me, lijepa sam, imam neku nemoć, atraktivna sam za tebe'. Ako žena ima neka postignuća, da je direktorica, ona je falična, ona plaši muškarce. Osjećamo se kao 'ti imaš dužeg nego ja'. Alfa žene ne postoje, one nemaju seksualni život, one se samo 'kurče s nekom djelatnošću' -  zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...