Obavijesti

News

Komentari 119

Užas kod Koprivnice: Izbola ga nožem dok se igrao s djecom?

Užas kod Koprivnice: Izbola ga nožem dok se igrao s djecom?
7

Iz koprivničke policije su nam potvrdili da su u kući gdje je pronađeno tijelo ubijenog muškarca zatekli ozlijeđenu ženu koja je prevezena u bolnicu. U tijeku je kriminalističko istraživanje

VIDEO

U mjestu Gola kraj Koprivnice, na samoj granici s Mađarskom, policija je u četvrtak oko 17:40 u kući u Ulici Pavleka Miškine pronašla tijelo mrtvog 46-godišnjeg muškarca.

Naveli su da sumnjaju u nasilnu smrt, a lokalni mediji objavili su kako je riječ o ocu troje malodobne djece, čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina. EPodravina.hr je javila kako je muškarac najvjerojatnije ubijen nožem i kako se za njegovu smrt sumnjiči 27-godišnja žena. Navodno je riječ o njegovoj nevjenčanoj supruzi. Neslužbeno se doznaje da ga je ubila pred dvoje djece, dok se otac igrao s njima. Napala ga je nožem i zadala mu smrtnu ranu. Treće dijete, navodno najstarija kći, tijekom napada nije bila kod kuće. Nakon što se vratila i zatekla stravičan prizor trčala je po liječnika, međutim, njezinu ocu, nažalost, nije bilo spasa, piše ePodravina. Kći je navodno zvala i policiju. Napadačica je prebačena u bolnicu, a motiv napada do zaključenja ovog izdanja novina nije bio poznat. Neslužbeno se doznaje da se ubijeni muškarac bavio stočarstvom i uslugama prijevoza. Samohrani otac bio je hrvatski branitelj, a njegova nevjenčana supruga navodno je bila iz Rijeke. Kako pišu lokalni mediji, neko vrijeme nisu bili zajedno. Posvađali su se i ona je otišla. Nedavno je bila dolazila s vlastitim djetetom i u visokom stupnju trudnoće. Navodno je nevjenčana supruga nakon ubojstva odbila pustiti policiju u kuću, pa su morali nasilno ući. Tamo ih je zatekao strašan prizor - čovjek u lokvi krvi i prestravljena djeca u šoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Baš sam došao iz Bjelovara kad se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno - rekao je jedan susjed ze ePodravinu dodavši kako mu je žao djece jer su najprije ostala bez majke, a sad i bez oca.

- Jako žalosno. Svi smo uznemireni. To se u Goli ne događa - kazao je susjed naglasivši da je nevjenčana supruga ubijenog uvijek bila šutljiva, nije puno komentirala niti se puno družila.

- Vjerojatno su se svađali. U zadnje vrijeme nije bila tu. Sigurno je da nije normalna osoba kad je mogla učiniti nešto ovako - rekao je potreseni susjed.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a