News

Komentari 193

Užas kod Pisarovine: Provalio u kuću, ubio starca i pobjegao

Užas kod Pisarovine: Provalio u kuću, ubio starca i pobjegao

Kako neslužbeno doznajemo, starijeg čovjeka u kući je u subotu oko 15 sati pronašla kći koja ga je obilazila dva do tri puta dnevno jer je živio sam i bio je teško pokretan

U kući u Pisarovini, u zaseoku Podgorju Jamničkom, ponađeno je tijelo mrtvog muškarca. Čovjek je ubijen u noći na subotu, a policija je očevid započela u 15 sati i obavljala ga sve do kasno navečer.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, starijeg čovjeka u kući je u subotu oko 15 sati pronašla kći koja ga je obilazila dva do tri puta dnevno jer je živio sam i bio je teško pokretan. Odmah je obavijestila policiju koja je brzo došla na mjesto ubojstva. 

Osim policije, na teren su izašli i vatrogasci DVD-a Pisarovina, kako bi pomogli osvijetliti prilaz kući, jer je najbliža ulična svjetiljka udaljena više od 200 metara, pa je oko kuće mrkli mrak. 

Susjedna kuća pripada ljudima iz Zagreba, kojima služi kao vikendica. Njihova je kuća opljačkana, kao i kuća ubijenog čovjeka. Kako nesretni muškarac nije imao mnogo, razbojnik ili više njih uzeli su meso iz škrinje, a u cijeloj kući napravili nered, razbacali stvari i polomili krevet. 

Pljačka i ubojstvo vjerojatno su se dogodili između 2.10 i 2.30 sati, jer su psi gospođe koja živi blizu tada glasno lajali, a ona je izišla da ih umiri, ne znajući što se u susjedstvu događa.  Što se točno dogodilo bit će jasnije nakon što policija dovrši očevid i utvrdi sve detalje.

Najčitaniji članci