Obavijesti

News

Komentari 15

U izgorenom autu našli su tijelo

U izgorenom autu našli su tijelo
5

Za sada nepoznati vozač upravljao je autom zadarskih registracija te prednjim dijelom udario u srušeno stablo uz cestu nakon čega je puknuo dovodni i odvodni priključak goriva te se auto zapalio

U izgorjelom automobilu zadarske registracije kod Gospića je u četvrtak pronađeno karbonizirano ljudsko tijelo, doznaje se u ličko-senjskoj policiji, koja će očevidom utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti još neidentificiranog muškarca.

Policija je izvijestila da je u mjestu Trnovac kod Gospića u četvrtak oko 13,20 sati pronašla karbonizirane ostatke neidentificiranog čovjeka u izgorjelom automobilu zadarske registracije ponađenog na vrlo slabo prometnom makadamskom putu.te će obaviti očevid radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja.

Kako je Hini rekla glasnogovornica Policijske uprave Maja Brozičević očevid će obavljati djelatnici njihove PU, a posmrtni će se ostaci nakon očevida odvesti na obdukciju, između ostalog i radi utvrđivanja identiteta umrle osobe.

- Identitet preminule osobe znat ćemo najranije sutra, a očevidom koji tek treba početi nastojat će se utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti - rekla je Brozičević. 

Očevid obavljen: Vozač i dalje nepoznat, auto se samozapalio nakon sudara

Očevidom je utvrđeno da je najvjerojatnije 15. prosinca 2020. godine u popodnevnim satima, u mjestu Trnovac, nepoznati vozač upravljao autom zadarskih registracija te prednjim dijelom automobila udario u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila,  priopćili su iz ličko-senjske policije.

U potpunosti izgorjelom automobilu, nađeno je karbonizirano tijelo, te je radi identifikacije i utvrđivanja uzroka smrti zatražen nalog za obdukciju, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.