LIVE Užas u Slavoniji: Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka, oglasili se HNS, Boto i policija | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 129

Užas u Slavoniji: Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka, oglasili se HNS, Boto i policija

Užas u Slavoniji: Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka, oglasili se HNS, Boto i policija
2

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo na mjesto vozača ispaljeno 7 hitaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
18.25

Detalji napada na direktora NK Osijeka: Sedam metaka u noći, baš u tom prolazu nema kamera

24sata

Sportski direktor NK Osijek, Jose Boto (58), sjeo je u automobil Volkswagen Arteon u ponedjeljak ujutro. Krenuo je u zračnu luku u Zagreb na let za Portugal, na ranije najavljeni odmor. S njim u automobilu bio je Alfredo Almeida, njegov prvi klupski suradnik, koji je i vozio automobil. Almeida je Bota ostavio u Zagrebu i vratio se automobilom u Osijek. Parkirao ga je na isto mjesto gdje ga parkira i sportski direktor - u prolaz između dviju poslovnih zgrada u Šamačkoj ulici, nedaleko od obale Drave. Tamo se u blizini nalazi zgrada u kojoj Boto živi u unajmljenom stanu, a nedaleko je i Hotel Osijek, u kojem je odsjeo Almeida. Ništa nije dalo naslutiti dramatične trenutke koji će uslijediti. Pod okriljem noći netko je ispalio sedam hitaca u vjetrobransko staklo automobila.

Više pročitajte OVDJE.

17.26

Policija o propucanom autu moli građane za pomoć

24sata

Dobili smo dojavu djelatniku nogometnog kluba da je došlo do oštećenja vozila koje koriste njihovi djelatnici, najvjerojatnije zbog propucavanja. Izlaskom na mjesto događaja i obavljenim očevidom, utvrdili smo da je došlo do oštećenja vozila od nekoliko hitaca iz vatrenog oružja. Tom prilikom je došlo do oštećenja vjetrobranskog stakla i unutrašnjosti vozila - rekao je na konferenciji za medije Darijo Premec, zamjenik načelnika PU osječko-baranjske.

Više pročitajte OVDJE.

16.06

Oglasio se i gradonačelnik Ivan Radić.

13.38

Oglasila se policija:

Operativno dežurstvo I. PP Osijek s ispostavom Čepin je danas u 8,57 sati zaprimilo dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu u središtu Osijeka, Šamačka 7. Na mjestu događaja utvrđeno je da je prednje vjetrobransko staklo na osobnom automobilu, koji je na korištenju kod djelatnika Nogometnog kluba Osijek, oštećeno hicima iz vatrenog oružja. Očevid je i dalje u tijeku, a policija poduzima sve mjere i radnje kako bi rasvijetlila prijavljeni događaj. 

13:12

Priopćenje NK Osijek: Zgroženi smo ovim incidentom i izražavamo punu podršku našem sportskome direktoru Joseu Boti te molimo sve koji imaju eventualna saznanja o ovom nemilom događaju da se obrate policiji.

NK Osijek neće izlaziti s dodatnim izjavama dok traje istraga kako bi nadležna tijela mogla neometano obavljati svoj posao.

Komentari 129