Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Valjali smo se po blatu i travi. Pokušao je bježati, nisam dao'

Provalnik je bio dosta viši od mene, nisam znao ima li oružje. Tek kasnije mi je došlo pred oči sve što se moglo dogoditi, ali dužnost mi je zaštiti ljude i imovinu, rekao je policajac Cindrić

5 komentara

Scene kao iz filma. U noći 30. listopada trajala je borba između maskiranog razbojnika (37) i policajca PU Brodsko posavske Zlatka Cindrića (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kolege su mu javile da je u tijeku provala u trgovinu, koja se nalazi preko puta njegove kuće. Istrčao je u trenirci i iza trgovine zatekao maskiranog muškarca, koji je u rukama imao neke stvari koje je uzeo iz trgovine. Iako je tražio da stane i predstavio se kao policajac, muškarac se nije obazirao i počeo je bježati, pa je Cindrić potrčao za njim.


- Sustigao sam ga i uhvatio, ali on se okrenuo i udario me. Govorio mi je razne pogrdne riječi, pa i psovke. Uspio sam ga oboriti na tlo. Valjali smo se po blatu i mokroj travi. Opet mi se nekako izmigoljio i pokušao je bježati, ali ni ja nisam odustajao. S ceste je sve gledala moja supruga, ušla je u kafić i rekla je gostima što se događa. Dvojica suseljana su dotrčala su i pomogla mi da zadržimo maskiranog razbojnika do dolaska kolega policajaca - kazao je Cindrić koji je kolegama predao provalnika. 
Oni su ga uhitili i odveli. 


- Provalnik je bio dosta viši od mene, nisam znao ima li oružje. Tek kasnije mi je došlo pred oči sve što se moglo dogoditi, ali dužnost mi je zaštiti ljude i imovinu - kazao je Cindrić.

Možda vas zanima i ovo:
Message