Obavijesti

News

Komentari 1

Vatrogasci ugasili požar: Gorio je krov nove zgrade u vojarni

Vatrogasci ugasili požar: Gorio je krov nove zgrade u vojarni
4

Svi vatrogasci iz postaje su poslani na teren - poručili su nam iz JVP Petrinja. Uzrok požara na krovu nove zgrade u vojarni koja je još uvijek u izgradnji biti će poznat nakon očevida.

Ugašen je požar koji je izbio na  novoj zgradi u vojarni Predrag Matanović u Petrinji.

Vatrogasci su jako brzo došli pa je požar na vrijeme lokaliziran. Gori nova zgrada koju još grade u vojarni - govori nam čitatelj koji nam je poslao slike

Iz JVP Petrinja su nam rekli kako su zaprimili dojavu o požaru te da su poslali sve vatrogasce na teren. Trenutno nam ne mogu reći više informacija s obzirom na to da je u tijeku očevid.

MORH je poslao priopćenje koje prenosimo u cijelost.

"U kompleksu vojarne "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji na novom nedovršenom objektu u fazi izgradnje, koji nije predan na korištenje Hrvatskoj vojsci, u utorak, 2. srpnja 2019. izbio je požar na krovu objekta.
Prema najnovijim informacijama, požar je ugašen te nema ljudskih žrtava, a svi pripadnici Hrvatske vojske su na sigurnom.
U gašenju požara sudjelovali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja i pripadnici protupožarne službe smješteni u vojarni u Petrinji.
U tijeku je utvrđivanje činjenica o uzroku požara."