Obavijesti

News

Komentari 0

Večernji se vraća regionalnim izdanjima, kreću od Bjelovara

Večernji se vraća regionalnim izdanjima, kreću od Bjelovara
1

Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik, koji je bio i domaćin skupa, taj potez vidi kroz jačanje svijesti o decentralizaciji RH, putem oživljavanja medijske prisutnosti lokalnih sredina...

VIDEO

U srijedu je u bjelovarskoj Vijećnici potpisan Ugovor o suradnji svih pet gradova s područja Bjelovarsko – bilogorske županije s Večernjim listom, čime se ove nacionalne novine, kako je kazala, Andreja Borošić, predsjednica Uprave „Večernjaka“ na mala vrata vraćaju regionalnim izdanjima. 

Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika, govorio je o tome da je Večernji list kroz 60 godina osim zadnje dvije bio prisutan u cijeloj državi kroz svoja regionalna izdanja. 

- Jednom tjedno počevši od početka iduće godine, i to ponedjeljkom će se kroz prošireno izdanje pratiti lokalni sadržaji s ove regije. No za razliku od ranije koncepcije kada su se regionalna izdanja mogla pratiti samo na stranicama koje su se plasirale na toj regiji, nove stranice će biti dostupne na nacionalnoj razini. 

Najbitniji razlog, Šimatović vidi kroz promociju i nužnost ravnomjernog regionalnog razvoja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik, koji je bio i domaćin skupa, taj potez vidi kroz jačanje svijesti o decentralizaciji RH, putem oživljavanja medijske prisutnosti lokalnih sredina pokretanjem specijaliziranog regionalnog priloga unutar tiskanog izdana dnevnih novina. Nakon potpisa Ugovora, predsjednica Uprave „Večernjaka“, Andreja Borošić, prisutnim lokalnim medijima je pojasnila da suradnja neće ići na njihovu štetu, već će i oni od toga imati korist. 

Hrebak nije želio iznositi konkretne cifre već je rekao da će gradovi financirati plaću jednog zaposlenog novinara, kojeg će odrediti Večernji list.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1