Obavijesti

News

Komentari 145

Zelenski: Rusi su ujedinjeni u strahu, znaju da će izgubiti... Moskva: To je bila samoobrana

Zelenski: Rusi su ujedinjeni u strahu, znaju da će izgubiti... Moskva: To je bila samoobrana
5

Brojne eksplozije čule su se u Kijevu i drugim mjestima diljem Ukrajine, a sirene za zračnu uzbunu zavijale su širom zemlje u prvih nekoliko sati nakon ponoći na Novu godinu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20:32

Rusi su u strahu

Ruski teroristi jadni su u novoj godini kao što su bili i u prošloj. Naši branitelji opet su bili heroji danas. Ovi dani pokazali su koliko smo se pomakli od ruskog mentaliteta. Naš osjećaj zajedništva i iskrenosti potpuna je suprotnost od osjećaja straha u Rusiji. Oni su u strahu i to je vidljivo. I u pravu su što se boje. Zato što će izgubiti. Dronovi, rakete i drugo oružje neće im pomoći, jer mi smo ujedinjeni, a oni su ujedinjeni u strahu, rekao je u svojem večernjem obraćanju ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, piše ukrajinska Pravda.

19:32

Ukrajina tvrdi: Rusima smo u Bahmutu nanijeli velike gubitke

Ukrajinska vojska objavila je u nedjelju da je nanijela velike gubitke ruskim snagama u Bahmutu, malom gradu na istoku Ukrajine koji je već mjesecima poprište žestokih borbi.

OVDJE VIŠE O TEMI

19:18

'Njihov cilj je smrt'

Rusija više nema vojnih ciljeva. Pokušavaju ubiti što više civila, poručio je savjetnik ukrajinskog predsjednika Zelenskog Mihajlo Podoljak. 

- Ovo je promjena u vrsti ratovanja. Pokušavaju nas uništiti - poručio je Podoljak.

18:04

Ukrajina: U ruskim napadima za Novu godinu četvero mrtvih i 50 ranjenih. To sve govori o Rusiji!

Ukrajinske vlasti izvijestile su u nedjelju o četvero poginulih i 50 ranjenih u ruskim napadima uoči Nove godine i netom nakon ponoći, u kojima su, tvrdi Moskva, gađane tvornice dronova.

OVDJE VIŠE O TEMI

16:52

Šef zloglasne Wagner grupe: Imamo puno zarobljenika, neki su ranjeni, ali mi nismo okrutni

Nova godina, nove vijesti iz Rusije u koje je nekako teško povjerovati. Ovaj put u glavnoj ulozi je Jevgenij Prigožin, vođa "Wagner skupine", takozvane Putinove privatne vojske... A kako zapravo nisu ruska vojska, već skupina plaćenika, tako Rusija ne može odgovarati za njihova djelovanja po svijetu, iako se dobro zna tko ih šalje...

OVDJE VIŠE O TEMI

Komentari 145