Obavijesti

News

Komentari 55

Strava kod Zeline: Eksplodirala cisterna i izgorjela, ozlijeđen muškarac, vrućina oštetila cestu

Strava kod Zeline: Eksplodirala cisterna i izgorjela, ozlijeđen muškarac, vrućina oštetila cestu
11

Zbog prometne nesreće na čvoru Komin prekinut je promet na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Sveta Helena i Komin u smjeru Goričana, objavio je HAK. Dobili smo snimku cisterne u plamenu

VIDEO

Čovjek se zabio u cisternu koja je stajala sa strane. To je bilo između naplatnih kućica Sveta Helena i Komina, kilometar prije izlaza u smjeru Varaždina. Svi stoje, rekao nam je čitatelj o nesreći na autocesti A4 u četvrtak poslijepodne.

- Cisterna je odmah planula nakon sudara, kombi također - dodao je čitatelj.

Pogledajte video: Sudar na A4

Pokretanje videa...

Požar Varaždin VIDEO

Dobili smo i snimku na kojoj vatra doslovno šiklja iz cisterne, a ljudi su stali na autocesti, mnogi su izašli iz vozila.

Policija nam je potvrdila kako je jedan čovjek ozlijeđen u nesreći te je prebačen u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć.

- Mogu vam potvrditi sudar osobnog vozila i teretnog vozila koje je prevozilo plin. Kombi je naletio na teretno vozilo koje je bilo zaustavljeno. Ta dionica je zatvorena u oba smjera. Policijski očevid je u tijeku - rekla nam je glasnogovornica HAC-a, Kata Kuprešak.

Policija nam je potvrdila da je sudar bio u 14:30 sati i da su se sudarili osobno vozilo i cisterna. Sve hitne službe su na terenu, policija je zatražila zatvaranje tog dijela autoceste.

O nesreći je izvijestio i HAK.

- Zbog prometne nesreće na čvoru Komin prekinut je promet na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Sveta Helena i Komin u smjeru Goričana - objavio je HAK.

Neslužbeno se doznaje da je cisterna bila u zaustavnom traku kada je na nju naletio kombi nakon čega je izbio požar, a na teren su odmah izišli vatrogasci iz Zeline - njih 22 sa šest vozila gasilo je požar, prenosi Dnevnik.hr.

Hitne službe na terenu su napravile sigurnosni koridor od 100 metara u svim smjerovima od cisterne, a kako se doznaje ona je prevozila plin propan butan zbog čega je i izbio snažan požar, a prava je sreća da nitko nije poginuo.

Jedno vrijeme je od Zagreba prema Varaždinu bila kilometarska kolona, a situacija se sada primirila. Službe su i dalje na terenu, a očevid još uvijek traje. Cisterna je u potpunosti izgorjela, a od visoke temperature izgaranja plina oštećen je i kolnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!