News

Komentari 139

Vice Batarelo je Covid pozitivan: "Da, u visokoj je temperaturi..."

Vice Batarelo je Covid pozitivan: "Da, u visokoj je temperaturi..."

Šef katoličke udruge Vigilare i jedan od predvodnika prosvjeda na Markovom trgu protiv Covid potvrda pozitivan je na korona virus

Vice Batarelo, predsjednik katoličke udruge Vigilare i jedan od predvodnika i govornika na prosvjedima pred Markovim trgom koji su prethodili velikim subotnjim demontracijama na kojima su se okupili deseci tisuća ljudi, pozitivan je na koronavirus, doznajemo.

Pokušali smo razgovarati s njim, ali nam se javila žena koja se predstavila kao njegova supruga i poručila nam da Vice trenutno ne može pričati.

- Ne mogu vam ga sada dati, u visokoj je temperaturi - poručila nam je gospođa te napomenula da je Covid pozitivan. Dodala je da Vice nije bio na subotnjem prosvjedu protiv Covid potvrda na Trgu bana Jelačića.

Osim prosvjeda protiv Covid potvrda, Vice Batarelo u medijima se najčešće pojavljuje zbog bizarnih ispada. Recimo, jednom ga je jako naljutila reklama za Pipi pa ju je prozvao homo propagandom i indoktrinacijom djece. Jednom se naljutio na Linoladu jer nisu adekvatno čestitali Božić. Pantovčak je usporedio s Mordorom, a u Banske dvore je smjestio Sarumana. Za pedofiliju u Crkvi okrivio je homoseksualce. Uvjeren je da je Meksiko pogodio potres zato jer je njihov Vrhovni sud odlučio da je kažnjavanje žena zbog pobačaja protuustavno...

Najčitaniji članci