News

Komentari 190

VIDEO Detalji strašne tragedije u Kraljevečkim Novakima: Sin je ubio svoju majku sjekirom!?

VIDEO Detalji strašne tragedije u Kraljevečkim Novakima: Sin je ubio svoju majku sjekirom!?

Susjedi s kojima smo pričali su u šoku, dobro su poznavali obitelj koja je tu živjela više od 20 godina. Još su donedavno pozdravljali ženu koja je živjela u kući sa sinom

Mirno poslijepodne u Kraljevečkim Novakima kraj Sesveta u petak oko 17 sati prekinule su stravične slike ispred jedne obiteljske kuće. Susjedi su kroz prozor vidjeli nago tijelo svoje starije susjede. Policija je bila brzo na terenu.

Opkolili su kuću i izveli člana obitelji pokojnice, kojeg sumnjaju da ju je ubio.

24sata uživo na mjestu ubojstva

'I djelatnici Hitne su izgledali šokirani'

Kako neslužbeno doznajemo, odrasli sin ubio je majku.

- Susjed policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. To je strašno, poznajem ih cijeli svoj život  - govori nam jedan od susjeda.  

Hitna pomoć pregledala je ženu i mogla samo proglasiti smrt.

- I djelatnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su vidjeli. Koliko sam uspio načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti - govori nam drugi susjed. 

Svi susjedi s kojima smo pričali su u šoku, dobro su poznavali obitelj koja je tu živjela više od 20 godina.

Još su donedavno pozdravljali ženu koja je živjela u kući sa sinom.

'Nismo čuli svađe, a on je bio miran'

- Muž pokojnice umro je prije nekoliko godina prirodnom smrću, iako ga je taj član obitelji nekoliko godina prije smrti pokušao zadaviti, pa je dolazila policija. Osumnjičeni je povremeno u Njemačkoj. S njima smo se pozdravljali na cesti, jer su nam susjedi, ali osim toga nismo primijetili da je agresivan prema pokojnici - govori nam prvi susjed i nastavlja:

- To je danas bilo zaista strašno. Svi smo vidjeli tijelo susjede, jer ga policajci nisu smjeli odmah pokriti. Glava joj je bila pokrivena majicom. Njezino tijelo ležalo je u dvorištu na prilazu kući - govori susjed.

I on i svi ostali o njoj kažu da je bila tiha i povučena, a iz kuće nisu čuli svađe. 

- Znam ga otkad su gradili tu kuću prije 20 - ak godina. Kad je bio mlađi, bio je jak, no tablete su ga uništile. Hodao je jako sitnim korcima i gledao u pod. Ovo me potpuno šokiralo - zaključio je susjed. 

Najčitaniji članci