News

Komentari 7

VIDEO Gorjela kuća u Botincu

VIDEO Gorjela kuća u Botincu

Još jedan požar na petak 13 u Zagrebu izbio je nešto prije 11 sati. Čitatelj kaže kako su projurile rotirke i pet vatrogasnih kola. Krovište se urušilo, a požar je u međuvremenu ugašen

Još jedan požar obiteljske kuće u Zagrebu na petak 13., ovaj put u Botincu. Intervenciju su potvrdili vatrogasci, a gorjelo je krovište koje se urušilo, dok je kuća spojena sa susjednim objektom.

PRATITE UŽIVO: Gorjelo krovište

Kako nam javljaju zagrebački vatrogasci, radilo se o požaru kuće i otvorenom plamenu, koja je spojena sa susjednim objektom. Krovište se urušilo, ali se vatra nije prenijela na susjedni objekt. Plamen je djelomično zahvatio i krovišta kuća na brojevima 1 i 5 jer su spojeni u razini.

Ozlijeđenih nije bilo.

U ispomoć JVP Zagreb došli su i DVD Odranski Obrež i Mala Mlaka s cisternama zbog slabog pritiska u hidrantskom sustavu. Sve je krenulo na tavanu, pri čemu se vatra proširila na krov te na još dva susjedna krova.

- Radimo tu na jednom održavanju. Išli smo po gablec u Konzum i taman policija iza nas, rotacija i jedno pet vatrogasnih kola. Mislim da je kuća u pitanju - kratko nam je rekao čitatelj koji je snimio video.