News

Komentari 101

VIDEO Gužve prema moru: 'Od Autobusnog do naplatnih kućica putovali smo sat vremena'

VIDEO Gužve prema moru: 'Od Autobusnog do naplatnih kućica putovali smo sat vremena'

Pojačan ulazak je na autocestu A1 na naplatnim kućicama u Lučkom, iz smjera zagrebačke obilaznice te su trenutačno kolone duge 2 kilometra iz smjera Buzina te 5 kilometara iz smjera Jankomir, javljaju iz HAK-a

Počeo je produženi vikend a kako je već jutros izvijestio HAK promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, a gužve su i na većini graničnih prijelaza pa se vozače poziva na dodatni oprez i strpljenje

U tunelu Sv. Marko između čvorova Karlovac i Novigrad u smjeru Dubrovnika dogodila se prometna nesrećaZavršen je očevid pa se promet i dalje odvija otežano, javlja HAK.

Pojačan ulazak je na autocestu A1 na naplatnim kućicama u Lučkom, iz smjera zagrebačke obilaznice te su trenutačno kolone duge 2 kilometra iz smjera Buzina te 5 kilometara iz smjera Jankomir. 

Zagreb: Gužva na naplatnim kućicama Lučko u smjeru prema moru

 - Više stojimo nego što se krećemo. Od Autobusnog kolodvora do Lučkog trebalo nam je sat vremena -  kazala nam je čitateljica za dnevnik hr. Ona putuje autobusom putuje prema moru. 

Gužva i na staroj Karlovačkoj cesti

Zbog ogromnih gužvi dio vozača  odlučio je krenuti starom cestom prema Karlovcu, no  i tamo je gužva.

 - Autobus nije ni došao do naplatnih, sišli smo na staru cestu prije. Vozimo se u koloni, nismo vozili brže od 40 km na sat .-  kazala je čitateljica. 

Zbog gustoće prometa u smjeru mora povremeno se vozi usporeno na cijeloj dionici autoceste do čvora Zadar II i na autocesti A6 do čvora Kikovica.

Povremen smetnje i kraći zastoji mogući su na dionicama Jadranske magistrale, na prilazima turističkim središtima, Krčkom mostu, riječkoj obilaznici na čvoru Matulji te na dionici Istarskog ipsilona između čvorova Lupoglav i Cerovlje.

Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama i pristaništima prema sjeverno i srednjodalmatinskim otocima, no iz HAK-a obavještavaju kako se u pomorskom prometu ne očekuju poteškoće.

Gužve i kolone su i na granicama i to na granicama sa Slovenijom, BiH i Slovenijom.