News

Komentari 0

VIDEO: Hoćete dizel ili benzin? Htjeli ga opljačkati na pumpi pa dobili par litara goriva u glavu

VIDEO: Hoćete dizel ili benzin? Htjeli ga opljačkati na pumpi pa dobili par litara goriva u glavu

Dok su dvojica muškaraca odmah pobjegla, jedan je pokušao zaobići stražnji dio automobila i uskočiti na vozačevo sjedalo, no vlasnik je vrlo brzo i njega pošpricao gorivom

Snimka pokušaja pljačke na benzinskoj pumpi u Čileu postala je hit na društvenim mrežama i to sve zbog fenomenalne reakcije muškarca kojeg su pokušala napasti trojica muškaraca dok je točio gorivo u svoj rezervoar, prenosi Jalopnik.hr.

Naime, vlasnik automobila stao je na benzinskoj pumpi kako bi natočio rezervoar automobila. Ubrzo nakon toga, na snimci se vidi kako se pored njegova automobila zaustavlja kombi iz kojeg iskaču tri muškarca s kapuljačama na glavi. Muškarac je cijelu situaciju odmah procijenio kao pokušaj pljačke pa je, gorivo koje je teklo u rezervoar, usmjerio prema njima kako bi se zaštitio.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac pošpricao lopove gorivom 

Dok su dvojica muškaraca odmah pobjegla, jedan je pokušao zaobići stražnji dio automobila i uskočiti na vozačevo sjedalo, no vlasnik je vrlo brzo i njega pošpricao gorivom. Korisnici Reddita, mreže na kojoj je podijeljen video, komentirali su kako je prskanje gorivom "slanje poruke" lopovima, a ne nanošenje štete.

Najčitaniji članci